![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci nu a copiat la mate si fizica :) Nu te supara daca altii sunt obsedati de perfectiune,nu toti suntem inzestrati la fel,dar de trecut tot poti sa treci f usor cu un 5,6 fara sa te zbati prea tare.In fine,notele mari sunt pentru genul asta de obsedati de perfectiune,olimpici dar se poate trece bine merci si cu 5 fara copiuta. Spunea cineva ca pregatindu-se pt copiat,si-a scris pe bucati mici de hartie zeci de raspunsuri si formule care i-au luat ore intregi;ore pe care ar fi trebuit sa le petreaca studiind pt test :D
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bravo, Dragos! Io n-am reusit mai mult decat sa am un job de dat cu matura (stiu, e de cinste si asta; sarac si curat!). ![]() Deci nu mai fiti asa ofticosi, n-am calcat pe nimeni pe bataturi! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
De ce ții neapărat să duci discuția în planul tău personal, pretinzând că cineva te-ar judeca pentru ce ai făcut sau n-ai făcut?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: Nu stiu daca mai fac multi purici pe aici, dar retineti ca mie imi vine foarte usor sa ma fac proasta si nu numai.. pentru simplu fapt ca si sunt! Nu glumesc. Acum, daca vreti, trecem iar la nota aia serioasa. Mi-am luat deja mina potrivita ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar cu prostia ce te lauzi? Crezi că ești singura? Sau cea mai...? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne laudam cu ce nu avem? Sau sa ne laudam? Mai bine nu. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi s-ar putea să stârnești invidia noastră și să ne punem la semnătură „și eu sunt prost”. Vorba ceea: „În materie de smerenie desfid orice concurență”.
Apropo, acum, de chestii serioase: Faci o treabă bună pe topicul cu Biblia. |
|
||||
|
||||
![]()
Uite ca si eu m-am profilat pe ceva ce n-are legatura cu matematica (sau foarte putina legatura - statistica aplicata in psihologie). Si uite ca eu greu treceam la mate; cu cel putin 2-3 teste date in ultimle saptamani sa-mi iasa amaratul ala de 5, pentru ca pur si simplu in generala am avut in clasele 5 si 6 o profa care nu stia nici cat noi si pur si simplu nu si-au permis ai mei sa ma dea la ore suplimentare si asa am ramas cu bazele neintelese si deci si neinvatate. Asa ca, da, era greu sa iau si amaratul ala de 5 in liceu pentru ca, din pacate pentru mine, profilul de stiinte ale naturii (bio-chimie) contine aproape aceeasi matematica ca si cea de la mate info, doar cu un capitol mai putin (interesant e ca cu fizica si chimia nu am avut probleme; doar cu matematica).
Si Yasmina, daca esti vanzator la taraba inseamna neaparat ca ai copiat sau ca nu te duce capul, sau e un lucru atat de rau sa fii vanzator la taraba? Nu uita ca fara maseriile astea de baza am fi pe nicaieri toti deocamdata. So, in concluzie, n-as zice ca e capat de lume daca mai copiezi sau daca mai lasi pe altii sa copize de la tine; nu e capat de lume...
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In general ocupatiile de baza nu au nevoie de nici o calificare sau experienta,de aceia sunt pe toate gardurile si oamenii care lucreaza in ac pozitii nu sunt apreciati,stimati deoarece pot fi inlocuiti oricand cu altii la fel de nepregatiti. Cred ca 100% din populatia Terrei doreste sa fie successful insa realitatea arata altfel. Desigur ca drama multora in situatia asta este faptul ca nu invatat daca nu fizica cuantica,macar o meserie de baza.De copiat nu mai zic... Multi dintre agramati sunt si absolventi de liceu,ba mai curand si de facultate! Depinde acum,prostii sunt insuportabili doar atunci cand sunt fuduli,dar pt oamenii fara carte,smeriti si cinstiti am toata stima! Atitudinea conteaza,cum era reclama :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 26.01.2015 at 10:47:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc de raspuns, ai dreptate.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|