![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Obiceiurile proaste (rosul unghiilor, muscatul obrazului pana la sange(unora le place gustul sangelui, pbleac! ) ,etc ) trebuie marturisite la spovedanie, dupa ce le-ai parasit?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum de-ți trecu prin minte asemenea "dilemă"? ...................:)) Da, ar fi bine. Nu contează forma de exprimare a tulburării sufletești, miezul e același. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, ca e tendinta spre canibalism.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu-i scarbim pe preoti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt sigur ca au auzit lucruri mai scarboase decat mancatul de unghii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Subscriu au auzit ei preotii mai mari pacate, asta cu rosul unghiilor e pe baza nervoasa.
|
||||
|
||||
![]()
:)) Imi pare rau ca rad, dar tocmai am aflat ca am tendinte de canibalism :)))))))
ps: imi rod unghiile si buzele cand sunt stresata :))) si asta cu rosul unghiilor am inceput-o in copilarie, cand nu mi-am mai supt degetele :)) era o compensare care a dus la tic nervos :)))) yeeeyy, sunt semi canibala :)))))
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
de om si sa-ti placa sangele, pai atunci nu ti-ai pus diagonisticul gresit. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Urasc gustul de sange... de fapt, nu imi place nici sa vad rani sangerande; in cateva clipe am valul negru in fata ochilor si pic, sau in cazurile fericite, aproape pic, dar ametesc si ma albesc bine.
si tot imi rog unghiile si buzele :))
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]()
Stiu ca poate suna penibil , dar vad ca unii , mai ales cand e frig , nu au servetele la ei, si isi mai inghit intentionat sau din gresala secretiile nazale :))) . Despre acestia se poate zice ca fac pacat?
|
|