![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Tu ia-o cum vrei. Pe mine ma deranjeaza ca o minoritate influenteaza in rau scopul majoritatii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai asta incalca principiul cum ca toti romanii sunt egali. De ce ar fi niste romani cu o anumita religie mai presus decat alti romani cu alta religie?
|
|
|
|||
|
|||
|
Principialule, din cate vad, minoritatea ale carei drepturi le deplangi tu acum nu se multumeste cu putin ci vrea sa se impuna.
|
|
|
|||
|
|||
|
Unde vezi tu acea impunere?
|
|
|
|||
|
|||
|
”Nu dați cu pietre în cei ne spun că trebuie să scoatem religia din școală. Folosiți pietrele că să construiți școlile de care avem nevoie să predăm religie. E cea mai bună soluție. Nu pot să-i neg unui om dreptul de a-mi spune că nu mă comport cum se cuvine sau că nu sunt în regula morală pe care el o așteaptă de la mine. Eu nu pot decât să le mulțmesc pentru că ne-a atras atenția că biserica s-a implicat prea mult în politică, că ora de religie nu satisface nevoile copiilor...” - Pr. Conf. Univ. Constantin Necula
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și de ce? Și cu ce scop? Și ce dacă. |
|
|
||||
|
||||
|
Cine , cine ?
Si ce ? Si de ce ? Cand , unde si pana cand ?
|
|||
|
|||
|
crinrin
Habar n-am Tot nu stiu Inegalitate, incorectitudine, discriminare. |
|
|
||||
|
||||
|
amice, vreau sa te intreb ceva: e ok ca elevii sa invete OBLIGATORIU in scoli la orele de biologie teoria lui Darwin, chiar daca unii nu cred in ea? Mai mult, cei care nu cred in ea, sunt ascultati la ore si primesc note. Nu ar fi corect ca cei care nu impartasesc teoria lui Darwin, si tot ce rezulta din ea, sa nu li se predea asa ceva la orele de biologie?In felul acesta NU se incalca principiul cum ca toti romanii sunt egali? de ce ar fi niste romani cu o anumita viziune a aparitiei vietii pe pamant mai presus decat alti romani cu o alta viziune?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|