![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu știu.
ps: restul discuțiilor sunt de prisos |
|
|||
|
|||
![]()
Aici suntme de acord, discutiile au fost de prisos inca de la inceput. Eu am intervenit doar pentru ca tu propovaduiai conceptiile Par. Pruteanu si unii useri chiar credeau ca ar fi asa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici cred că ai vrut să spui ”...să se împărtășească” în loc de ”...să se spovedească”. |
|
|||
|
|||
![]()
Cip și Dale...
Cine mai poftește? |
|
||||
|
||||
![]()
Zise rățoiul Donald :)
|
|
|||
|
|||
![]()
... :))
Ba să nu mai poftească nimeni, tocmai suntem pe punctul de a ne potoli. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stai să își încarce Cătălin rezervorul și-o să vezi cer de artificii! Ce crezi că face acum? .......:))) Una peste alta, așa cum am văzut din laterala mea, alergătura voastră a fost de mult eori foarte folositoare și, dacă nu mă înșel, e de fapt o completare reciprocă a două poziții care se practică ambele în viața de credință. Eu cred că, dincolo de unele nepotriviri și timpi irosiți, ați cam elaborat o perspectivă destul de cuprinzătoare și complementară. Mie mi-au folosit, o spun cu mâna pe inimă, ambele tipuri de argumente. Doar să nu vă aliați amândoi, Cip și Dale, împotriva lui Donald, că zău nu cred s-o scot la capăt. Mulțumesc pentru dialog, amândorura și vă urez tumbe noi cu mult folos duhovnicesc atât pentru voi cât și pentru noi cei care vă citim!....:) Last edited by Ioan_Cezar; 28.01.2015 at 21:17:16. |
|
|||
|
|||
![]()
...)))
Promit că o să mă abțin. Și eu încarc rezervorul, dar nu pentru a discuta în contradictoriu. Să știi, eu am avut folos din toată discuția asta, m-a determinat să reascult o predică cu explicarea Sfintei Liturghii și să o transcriu. Last edited by ovidiu b.; 29.01.2015 at 15:39:21. |
|