![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
am ramas asa cu ochii in soare... Cum sa zica ca nu conteaza faptele, ci doar credinta? (O sa verific sursa ta) contra acestei afirmatii am uramtoarele de zis:
1. Un Sfant a zis " nu este in puterea oricui sa cugete despre Dumnezeu , ci doar acelora care s-au cercetat cu de-amanuntul si care si-au curatit sufletul si trupul sau care se silesc sa se curete" deci nu oricine poate talamcii Sfanta Scriptura. 2. Sfantul Apostol Iacov spunea : " ce folos fratilor daca cineva spune ca are credinta, dar fapte nu? (Iacov 2;14(nu stiu sigur versetul) si tot acelasi Apostol a zis: " caci precum trupul fara suflet mort este asa si credinta fara fapte moarte este " (Iacov 2;26) |
|
|||
|
|||
![]()
Conteaza si credinta si faptele in aceiasi masura , este o dilema falsa .
Cand se pune o anumita ordine intre ele ,se pune doar opentru a arata suucesiunea lor ,cum decurg una din alta. Faptele nu se pot face fara credinta in Hristos, iar credinta nu ne este data daca persistam in absenta orcarei fapte . Daca ne spovedim dar facem cu obstenatie acelasi rau care l-am spovedit , nu putem zice ca am dobandit credinta Faptele si credinta decurg armonios una din alta,nu au sens una fara alta . Faptele sunt rodul credintei ,dar faptele ajuta si la sporirea credintei . Daca femeia cananenca nu ar fi vorbit,nu ar fi indraznit ,cum si ar fi aratat ea credinta? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Scriptura | EDI | Despre Sfanta Scriptura | 0 | 09.06.2008 14:19:49 |
Sfanta Scriptura | danyel | Despre Sfanta Scriptura | 22 | 12.11.2007 23:39:18 |
Sfanta Scriptura | Dodi | Despre Sfanta Scriptura | 6 | 24.03.2007 03:27:38 |
Contradictii in SF Scriptura? | danyel | Generalitati | 33 | 01.01.2007 00:34:52 |
|