Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2015, 15:52:14
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Cel mai bine este să nu ai îndoieli și să rămâi în Biserica Ortodoxă. Dacă, totuși, ai îndoieli, atunci poți căuta să înțelegi mai bine care sunt diferențele dintre Biserica Ortodoxă și cea Catolică. După care vei alege să rămâi în cea în care te afli :)

Buna asta :)

Oricum nu am de gand sa imi schimb religia/confesiunea; oricum nu ma pot considera o crestina practicanta, asa cum trebuie, dar nici nu renunt la lectiile de bunatate si milostenie care le-am invatat in ortodoxie; chiar daca probabil de fapt le-am invatat trecand prin viata, dar si bunica imi citea din Biblie cand eram mica si imi citea pildele si de la ea am invatat primele rugaciuni, si tot ea ma ducea la Biserica aproape in fiecare Duminica. Practic ea mi-a insuflat bunatatea si mila in parte si din ceea ce mi-a citit. Asa ca asa nepracticanta cum sunt si pacatoasa si cum mai vreti s-o ziceti, sunt crestina ortodoxa. Cine nu e de acord cu asta, asta este; nu toti putem fi la fel si nu toti putem fi sfinti.

PS: foarte frumos ai scris domnule Ioan Cezar; chiar m-a emotionat.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.

Last edited by Corinusha; 12.02.2015 at 15:54:46.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2015, 16:30:51
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Emoția poate fi începutul și susținătorul faptei bune. Sau, vai, doar înlocuitorul subiectiv și steril...:)
Așadar, dacă vrei să mă emoționez și eu (...:)) dă-mi vestea bună că ai luat în serios îndemnul lui Cristian și că te-ai pus pe căutat și (pre)lucrare de sine. E doar începutul unui drum, dar cei care pășesc fie și un pas pe el, au deja parte de Adevăr și de Viață.
Doamne ajută!
Reply With Quote
Vechi 20.02.2015, 19:52:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Buna asta :)
Oricum nu am de gand sa imi schimb religia/confesiunea; oricum nu ma pot considera o crestina practicanta,
Tu chiar ai nevoie sa-ti schimbi religia.