![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Potopul nu a schimbat cu nimic fiinta umana dpdv fiziologic.A redus doar numarul oamenilor :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Și n-a mai trăit omul în prostie.
|
|||
|
|||
![]()
Nu mult dupa Noe si deja revenisem la vechile obiceiuri.Noe moare la finalul capitolului 9 si la inceputul capitolului 11 deja incepeam sa ridicam Turnul Babel.O memorie destul de scurta s-ar spune. Sorry, dar ce faceau inainte au continuat si dupa, din ce in ce mai rau, pana in zilele noastre.Imoralitate,lacomie,crima,faradelege si lista raului continua.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe cat pariu :))
Te-ai uitat pe fereastra de curand? Sau deschide TV-ul pe Antena 3 :)) Last edited by abaaaabbbb63; 16.02.2015 at 17:23:54. |
|
||||
|
||||
![]()
"În prostie" aka "în neștire".
|
|||
|
|||
![]()
In mod paradoxal Noe a trait mai mult decat Adam.Dragos daca te enervez ma opresc :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ar trebui sa arate omul Iisus la Parusie? |
|
|||
|
|||
![]()
Interesant. Ai putea sa elaborezi te rog?
|
|
|||
|
|||
![]()
Noe a trait 950 de ani si apoi a murit. Adam a trait 930 de ani si apoi a murit. Adam a trait inaintea lui Noe.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adam a trecut printr-o operatie complicata de extragere a unei coaste. Poate anestezia i-a luat 20 de ani din viata :))
|
|