Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2015, 21:39:15
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Vorbeai ca n-au fost transformari fiziologice dupa Potop,graficul arata o scadere brusca imediat dupa Potop a duratei de viata si pana azi, o scadere constanta...deci au fost schimbari fiziologice drastice produse de noul ecosistem planetar+acumularea pacatelor in ADN.

Cat despre reproducerea sexuala ,era vorba de: inainte si dupa pacat ,nu inainte si dupa potop...stiu ca seamana cuvintele ,dar ...sunt diferite.
cum s-ar fi inmultit oamenii in Eden nimeni nu poate da un raspuns sigur. Stim ca primii oameni au fost creeati cu organele genitale. Nu cred ca Dumnezeu ar fi introdus dupa cadere sistemul reproducator la om.Asta nu spune nicaieri in Biblie, caci omul a fost creeat complet inca de inceput : "Și a privit Dumnezeu toate câte a făcut și iată erau bune foarte" (Geneza 1:31)
ps: chiar nu inteleg de ce la unii forumisti li se pare atat de "pacatos" actul sexual, asa cum este el acum la om (eu cred ca asa a fost dintotdeauna). Ceea ce Dumnezeu a lasat, nu poate fi rau. Faptul ca inmultirea omului produce si placere, este un dar de la Dumnezeu
Reply With Quote