![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Pace !
Să verificați versetele, creștinilor, că minte, că e înșelat ! Centesime, minți ! Spui: Citat:
Deci nu spune de sfinți morți, sau sfinți adormiți. Nici nu spune că nu sunt vii. Ai mințit. Partitura ta e scrisă cu minciuni sfruntate. Prin urmare: Ia ridică-te un verset mai sus, la 1 Cor. 15,19: ---> "Iar dacă nădăjduim în Hristos numai în viața aceasta, suntem mai de plâns decât toți oamenii." <--- Cei adormiți, au dispărut ? Nu, normal. Sunt cu Hristos, în viața cealaltă ? Da, normal. Deci cei adormiți sunt vii? DA! SUNT VII CU ADEVĂRAT. Se numesc sfinți? Da, Sfinți cu adevărat! Pentru că Hristos e Sfânt. Și etichetele ce ți le pun, e adevărul. Ai mințit, deci ești mincinos și ești în erezie, ești eretic, înșelat. Am mințit eu cu ceva? Cu ce? Dovedește. Te-am defăimat? Nu. Am spus Adevărul. Ești un mincinos. Toți protestanții sunt cu toții mincinoși. Când îți ceri iertare, atunci iert și uit adevărul stricat, în care ești. Pacea Domnului !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 17.02.2015 at 13:24:01. |
|