![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Emil Moise, cel care a facut contestatia, nu se poate spune ca e poporul roman, nici macar nu e ortodox.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nimic nu este îngăduit de Dumnezeu dacă nu ar fi spre folosul nostru. Se pare că vom ști să prețuim mai mult un lucru atunci când suntem pe cale să-l pierdem sau nu-l vom mai avea. Deocamdată putem opta, să dăm slavă lui Dumnezeu că mai avem varianta asta. În curând vom vedea cât de ortodox e poporul român cunoscând gradul de participare a elevilor la ora de religie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Corect. Foarte corect.
|
|||
|
|||
![]()
Raul s-a facut ,nu mai e cale de intoarcere.
In vechime primele scoli s-au deschis pe langa biserici ,acum scoala scoate religia din disciplinele de invatamant. In America religia s-a scos din scoli si rezultatul se vede ,impuscaturi ,elevi ,profesori ucisi ,ostatici ,etc. Asa cum erau ei ,tot mai auzeau ceva de Dumnezeu.Acum cine sa le spuna? La Judecata ce vor raspunde acesti oameni politici care nu au lasat copiii sa vina la Hristos ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ce ușor dăm vina pe alții ca și cum noi nu avem nici o vină. Politicienii ăștia-i merităm, sunt consecința păcatelor noastre. Ei nu sunt altceva decât rodul societății noastre, a poporului român "mult" credincios. Nu-ți mai fă tu griji pentru ce vor răspunde alții la judecată. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte simplu, ne va ajuta să ne trezim la realitate, să prețuim mai mult ceea ce de fapt nu am prețuit. Acum putem vedea cât de ortodox este poporul român. Cel mai probabil, în timp se va scoate religia din cauza numărului mic de participanți la ora de religie. Fierul prin foc se călește. Puțină progoană nu ne strică, în vremuri de strâmtoare omul se apropie mai mult de Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ovidiu,
Chiar si ceea ce face necuratul e spre folosul nostru? Asadar excludem orice impotrivire? Unde scrie asa ceva? |
|
||||
|
||||
![]()
Normal, că doar toate-s îngăduite de Dumnezeu.