![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde le scoti Fallen ? ![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu am gasit un thread despre "calendarul ortodox pe zile al postului pastelui" ...
In care zile sunt dezlegari la ulei si vin? Am vazut ca sunt 2 dezlegari la peste,de Bunavestire si respective,Florii in rest nimic... Voi ce stiti?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Postul Paștelui 2015. Reguli pentru a-l ține corect timp de 40 de zile http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=17746 Last edited by mirela.t; 24.02.2015 at 02:01:39. |
|
|||
|
|||
![]()
@Yasmina
Pe langa sambata si duminica, dezlegari la ulei si vin sunt pe 24 februarie si 9 martie. Sursa: www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/ Last edited by bluelight; 24.02.2015 at 03:03:35. |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc,multumesc mult frati si surori!
Post cu bucurii tuturor :)
|
||||
|
||||
![]()
Ce ma distreaza ca acum pe retelele de socializare s-a inrosit firul cu"bucatele pt post".
Ortodocsii occidental inteleg sa posteasca musai cu retetele vegane ale marilor chefi celebri ca Ottolenghi &Co. si sunt prezentate niste retete pe care nici de sarbatori nu le-am vazut pe mese ,cu totul exceptionale-cum este de pilda dovleacul fript cu pasta de susan,condimente marocane,segmente de rodie si seminte de pin!!!! Asta asa ca fapt divers,m-au amuzat...dar bine ca macar ca doresc sa se ia la tranta cu postul.
|
||||
|
||||
![]()
De cate ori deschid topicul acesta, mi se face foame.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ma indoiesc, ca stomacul care cere asa alimente sofisticate sa tina de buna voie alimentatie vegana timp de 7 saptamani. Asa cum ma indoiesc ca in perioada asta scade semnificativ vanzarea de carne/lactate, chiar ar fi interesante niste stistici in acest sens, poate asa am afla si noi cati ortodocsi avem de fapt.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
Post | Bogdan N | Generalitati | 5 | 18.06.2011 22:06:08 |
* post * | Jamaica | Postul | 63 | 15.02.2011 20:56:37 |
post | dorinel78 | Generalitati | 16 | 25.03.2009 08:44:57 |
|