![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nenea avocatu': tot agresiv, tot agresiv?
|
|||
|
|||
![]()
Hai umoristule, lasa-l in pace. Are si el dreptatea lui, si greselile lui, ca noi toti.
Mor de placere cand ma gandesc ce tare o fi cand o intra Catalin2 pe forum si il vede pe Mihai, care pare doar la voi doi din tot forumul agresiv. E doar atent cu argumentele, atata tot, probabil o deformare profesionala. De asta pare incisiv. Am cunoscut avocati la viata mea, si am inteles care e chestia. Asa cum eu ca biolog si linuxar, fac tot soiul de glume, vezi mai sus. Sau mai jos. Pe de alta parte, sa definesti un catolic care este "novus ordo", adica modernist, drept "agresiv", e pocnire a logicii drept in moalele capului. Uita-te la felul in care Papa Bergoglio vorbeste de ortodocsi. Si da, e un Papa modernist. Ti se pare agresiv? # yum groupremove "Conflicts" Pace si bine! Last edited by Barsaumas; 27.02.2015 at 17:33:06. |
|
||||
|
||||
![]()
Da' ce i-am făcut bre?
Și nu, nu numa' mie și lui Catalin i s-a părut agresiv în trecut domnul Mihai.
|
|||
|
|||
![]()
Asa se intampla mereu cand nu sta fiecare in patratica (forumul) lui.
Sunt sigur ca la el acasa e plin de blandete si substanta duhovniceasca.
|
|||
|
|||
![]()
De fapt cred ca nu e vorba ca doar numai noua ni s-a parut agresiv, ci ca tu esti subiectiv, de fapt tu fiind sigurul de pe forum care nu a avut aceasta parere (facand de cateva ori si pe avocatul sau). Ca avocat ar fi trebuit sa stii si evolutia ulterioara a clientului, dupa ce a fost banat de pe forum s-a dus pe forumul catolic unde l-a cam facut cu nervii pe dl. Dragomir (cum nu-l vazusem pana acum), acesta retragandu-se de pe forumul catolic in acea perioada. Asadar, esti subiectiv?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei, Teodor, was it everything you wished for ? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok, Mihai Èi Cătă, nu fiÈi supăraÈi pe mine; glumesc Èi eu. Vă apreciez mult, ca pe niÈte credincioÈi valoroÈi Èi foarte bine catehizaÈi.
Serios acum, sper să fie pace între noi toÈi, mai ales cu prilejul Sfîntului Èi Marelui Post. Last edited by Barsaumas; 04.03.2015 at 16:37:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Da ce-ai vrea, sa fiu sobru ca matale ?
On topic - cu privire la ce l-am intrebat pe dumnealui Emilian/Daniel/Igor, chiar sunt curios. |
|