Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2015, 17:01:16
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Nenea avocatu': tot agresiv, tot agresiv?
Vechi 27.02.2015, 17:11:59
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Hai umoristule, lasa-l in pace. Are si el dreptatea lui, si greselile lui, ca noi toti.
Mor de placere cand ma gandesc ce tare o fi cand o intra Catalin2 pe forum si il vede pe Mihai, care pare doar la voi doi din tot forumul agresiv. E doar atent cu argumentele, atata tot, probabil o deformare profesionala. De asta pare incisiv. Am cunoscut avocati la viata mea, si am inteles care e chestia. Asa cum eu ca biolog si linuxar, fac tot soiul de glume, vezi mai sus. Sau mai jos. Pe de alta parte, sa definesti un catolic care este "novus ordo", adica modernist, drept "agresiv", e pocnire a logicii drept in moalele capului. Uita-te la felul in care Papa Bergoglio vorbeste de ortodocsi. Si da, e un Papa modernist. Ti se pare agresiv?

# yum groupremove "Conflicts"

Pace si bine!

Last edited by Barsaumas; 27.02.2015 at 17:33:06.
Vechi 27.02.2015, 17:37:30
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Da' ce i-am făcut bre?
Și nu, nu numa' mie și lui Catalin i s-a părut agresiv în trecut domnul Mihai.
Vechi 27.02.2015, 18:05:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Asa se intampla mereu cand nu sta fiecare in patratica (forumul) lui.

Sunt sigur ca la el acasa e plin de blandete si substanta duhovniceasca.
Vechi 04.03.2015, 13:33:42
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Mor de placere cand ma gandesc ce tare o fi cand o intra Catalin2 pe forum si il vede pe Mihai, care pare doar la voi doi din tot forumul agresiv. E doar atent cu argumentele, atata tot, probabil o deformare profesionala.
De fapt cred ca nu e vorba ca doar numai noua ni s-a parut agresiv, ci ca tu esti subiectiv, de fapt tu fiind sigurul de pe forum care nu a avut aceasta parere (facand de cateva ori si pe avocatul sau). Ca avocat ar fi trebuit sa stii si evolutia ulterioara a clientului, dupa ce a fost banat de pe forum s-a dus pe forumul catolic unde l-a cam facut cu nervii pe dl. Dragomir (cum nu-l vazusem pana acum), acesta retragandu-se de pe forumul catolic in acea perioada. Asadar, esti subiectiv?
Vechi 04.03.2015, 16:43:06
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
De fapt cred ca nu e vorba ca doar numai noua ni s-a parut agresiv, ci ca tu esti subiectiv, de fapt tu fiind sigurul de pe forum care nu a avut aceasta parere (facand de cateva ori si pe avocatul sau). Ca avocat ar fi trebuit sa stii si evolutia ulterioara a clientului, dupa ce a fost banat de pe forum s-a dus pe forumul catolic unde l-a cam facut cu nervii pe dl. Dragomir (cum nu-l vazusem pana acum), acesta retragandu-se de pe forumul catolic in acea perioada. Asadar, esti subiectiv?
Cătălin, mi-o plăcut tare faza cu „ești subiectiv?”; o fină aluzie la obsesia mea, (din care mai ies, în care mai intru), cu obiectivitatea confesională. :P
Vechi 04.03.2015, 13:53:02
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Hai umoristule, lasa-l in pace. Are si el dreptatea lui, si greselile lui, ca noi toti.
Mor de placere cand ma gandesc ce tare o fi cand o intra Catalin2 pe forum si il vede pe Mihai
Ei, Teodor, was it everything you wished for ? :)
Vechi 04.03.2015, 16:33:13
Barsaumas
Guest

Implicit

Ok, Mihai și Cătă, nu fiți supărați pe mine; glumesc și eu. Vă apreciez mult, ca pe niște credincioși valoroși și foarte bine catehizați.
Serios acum, sper să fie pace între noi toți, mai ales cu prilejul Sfîntului și Marelui Post.

Last edited by Barsaumas; 04.03.2015 at 16:37:49.
Vechi 27.02.2015, 17:36:39
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Da ce-ai vrea, sa fiu sobru ca matale ?

On topic - cu privire la ce l-am intrebat pe dumnealui Emilian/Daniel/Igor, chiar sunt curios.
Subiect închis