![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Off... iar trebuie sa repet...
Citat:
Interesant ca zici "religie" cu conotatie rea. Citat:
2. Foarte posibil de dovedit, si a fost de atatea ori. 3. Faptul ca e pura teorie, in stiinta, inseamna ca este ceva adevarat si sustinut de dovezi. Si gravitatia este pura teorie. 4. Presupunere, prezumtii? Pleaca de la observatii. Pe de alta parte, tot ce faci tu este sa pleci de la o singura presupunere: "presupunem ca tot ce scrie in Biblie, si ce este scris de sfinti, este adevarat". Citat:
2. Nu cred ca intelegi ce inseamna "empiric". EMPÍRIC ~că (~ci, ~ce) Care se bazează exclusiv pe experienÈă Èi pe simÈuri. Citat:
Intr-o anumita masura, sunt de acord cu asta. |
|
||||
|
||||
![]()
Și alchimia a avut pretenții de știință...
|
|||
|
|||
![]()
Si uite ca din alchimie s-a nascut chimia.
Ce relevanta are? |
|
||||
|
||||
![]()
Ce-a făcut mă?
![]() Relevanța constă-n afirmația ta cum că teoria evoluției e știință.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu ca e greu sa accepti realitatea, dar da, teoria evolutiei, si procesul evolutiv in sine, sunt la fel de stiintifice ca legile de miscare ale lui Newton. |
|
||||
|
||||
![]()
Dovedește științific evoluția. E imposibil. Da, evoluția e cult, e religie.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]()
Deschide o enciclopedie recenta la sectiunea de fosile si minuneaza-te.
|
|