![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
La greci și la romani, nu am auzit în viața mea, de fosile. Ești primul pe care-l aud (citesc) de fosile la greci și romani în anul 1000... pentru prima dată în viața mea :) Ești comic, fără nicio dovadă, susținere științifică. Evoluția nu e dovedită științific, nu înțelegi? E teorie goală. Iar la chinezi, e folclor, tradiție. Pentru că au găsit în China câțiva balauri. Balauri la propriu. Și Sfântul Gheorghe a ucis un balaur. La propriu. Un animal, cu picioare, mare aproape cât un cal, cu bot de crocodil, stă în peșteri, a fost pe cale de dispariție, și azi a dispărut, se știu foarte puține despre balauri.
Kent Hovind e la închisoare pentru că nu și-a plătit taxele la fiscul american. Că la ei așa-i, dacă nu plătești taxele, faci pușcărie. Deci n-are treabă închisoarea cu dovedirea științifică, că a dovedit că evoluționismul este o înșelătorie, profesor de biologie fiind. Evoluționismul este cu adevărat o înșelăciune. Minciună apărută după anii 1800, și apoi susținută, adaptată, întărită, promovată, de cei care urau creștinismul și creaționismul, ca o alternativă la credința creștină, rezultată fiind, credința evoluționistă. Deci minți, nu e la pușcărie pentru că nu spune adevărul în privința evoluționismului. Ci e la pușcărie, tocmai, fiindcă spune adevărul despre evoluționism, și nu știau cum să-i murdărească imaginea, și s-au legat de taxe. Și fiindcă are și o firmă, s-au adunat taxe multe și i-au dat 10 ani, din care 3 ani obligatoriu, și iasă după 3 ani, pe bună purtare. Mai are 1 an. Te rog să nu mai minți și să nu mai dezinformezi ![]() Kent Hovind dovedește ce spune. Științific. Profesorii anonimi de la Oxford, însă nu pot dovedi nimic. În sprijinul lui Kent Hovind, a venit și matematicianul rus John Lennox, care pune mana la gură la toată lumea științifică de pe pământ. Punct. Iertare, stimați profesori, pentru off-topic.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 09.03.2015 at 00:09:57. |
|