![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Delia, tu le-ai scris?!
Wow, sunt superbe! Eu, pana gasesc o rima, incepe un nou ciclu al Universului, dupa Parusie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ooops, era o calchiere /reformulare dupa Blaga, de aia n-am pus ghilimele. Dar Ioan Cezar sigur stie. Plus ca mi-am cerut iertare ca mai mult decat atat, nu pot. I should have quoted as to not infringe on any copyright issues or worse, being considered the author. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, faza cu crorola mi-a amintit de Blaga, si banuiam ca Delia a...aaaa...recompilat nitel sursa. :D
|
|
||||
|
||||
![]() Mea maxima culpa! Da’ nu v-ati dat seama ca am simtit in versurile lui Voiculescu pe Ioan? „Simt că sunt mai mult decît știu să fiu.. Carne, suflare, minte, nu m-alcătuiesc tot..” Si de aceea i-am oferit contrapunctic versurile lui Blaga, care i se potrivesc de minune, dar le-am adaptat sa fie la persoana a II-a, ca si cum Blaga i le-ar fi adresat lui. Fiindca Ioan „nu ucide cu mintea tainele ce le-ntalneste-n calea sa”. |
|
|||
|
|||
![]()
Nope.Lucian Blaga le-a scris.Este poezia "Eu nu strivesc corola de minuni a lumii" care se afla in materia de bac la limba romana.
|
|