![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Abia ce aflai si eu ca nu am nici o sansa la mantuire dupa ce parintii mei au consimtit sa aiba relatii inainte de nunta iar tatal meu a fugit in lume inainte cu putin de data stabilita pt nunta. Ia sa-mi dai si mie o trimire la canonul asta sa nu stau perpelita de pacatele parintilor. Nu sunt de acord cu reabilitarea in fata lui Dumnezeu prin copii,Dumnezeu nu face targ mistic cu copii;adica iti iert pacatele pt ca te-ai pus pe facut copii.Oamenii fac copii in primul rand pt ei,personal,pt ca le da un sens in viata,mandrie personala etc. Reabilitarea in fata lui Dumnezeu se face prin pocainta si renuntarea la pacate,copiii sunt notiuni separate. Desigur ca Dumnezeu vrea sa-i nasti daca vin,indiferent in ce conditie te gaseste asta casatorita,necasatorita,violata...dar nu face targ cu tine si concurs de crescatorie .Asa nu s-ar mai fi mantuit nici calugarii,nici Sfintii feciorelnici.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|