![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ah, totusi, recunosc ca doar pentru ca mie mi se para c aia nu e ok, nu inseamn ca m dreptate. Inseamna doar ca aia e convingerea mea, si pana nu imi dau cumva singura seama de ceva (pana nu imi lumineaza Dumnezeu mintea sa inteleg), oi ramane cu coneptia respectiva. La unele am renuntat; la altele inca nu; cel putin nu inca; iar la altele probabil oricate explicatii mi se vor da nu voi renunta (vreo 1 sau 2 coneptii de-ale mele, nu mai multe).
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca Hristos a zis:,,Nici macar un fir de par din capul vostru nu se misca fara stirea lui Dumnezeu!'' Daca ai fi citit macar o evanghelie ai fi stiut si de aceste cuvinte. Ele arata ca nimic din tot ce patim nu se petrece degeaba; exista un motiv cel putin. Se numeste providenta divina. Exemple: Daca nu ai observat pana acum, atunci cand te lauzi cu ceva ori pierzi acel lucru, ori nu mai poti sa-l faci, ori te faci de ras dupa cuvantul Mantuitorului: ,,Cel ce se inalta pe sine, se va smeri...'',
Daca judeci, barfesti sau razi de cineva, te va aduce Dumnezeu intr-o situatie asemanatoare cu a aceluia dupa cuvantul Mantuitorului:,,Cu judecata cu care ati judecat cu aceea veti fi judecati si cu masura cu care ati masurat cu aceea vi se va masura.'' Inainte de a-ti da cu parerea, mai ales ca esti mare, ai peste 25 de ani, mai ia si citeste o evanghelie, din vietile Sfintilor, din Pateric, etc Uite aici:http://www.ebible.ro/biblia/romana/ortodoxa/matei/1/
‚,OM RATIONAL ESTE CEL CE INGADUIE SA FIE INDREPTAT. IAR CEL CE NU INGADUIE SA FIE INDREPTAT E NEOM CACI S-A POGORAT PE SINE IN RANDUL DOBITOACELOR.‚, (Sf. Antonie cel Mare) Last edited by Iustin45; 21.04.2015 at 16:07:52. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sinuciderea | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 4 | 13.11.2012 11:39:42 |
departarea de Dumenzeu aduce chiar sinuciderea | C-tin | Generalitati | 1 | 25.07.2008 14:55:53 |
sinuciderea | brainiac_x | Eutanasia | 51 | 26.01.2008 09:24:56 |
Relatii posibile pe net? | viviana | Generalitati | 13 | 11.01.2008 10:17:39 |
eutanasia si sinuciderea | jezisovi_pivo_nelej | Eutanasia | 23 | 28.10.2007 21:52:04 |
|