![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
A, nu chiar tot forumul. Lide de opinie al militantilor anticip, de exemplu, nu mi-am dorit niciodata sa fiu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Puțină atenție la folosirea pluralului, domnu' avocat!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce se intampla cu cei care au 2..3...7..8 ani? De la ce varsta incep sa mearga in Iad la chinuri, fiind pacatosi si ne-ortodocsi asa cum sustineai cu alte ocazii?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.05.2015 at 10:34:45. |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, pana cand oamenii isi vor tot baga nasul in Mantuirea Ta, si pana cand iti vor spune oamenii pe cine sau pe cine sa nu mantuiesti?
|
|
||||
|
||||
![]()
Câtâ-i lumea. Probleme?
|
|||
|
|||
![]()
Copiii si crestinii sunt botezati pentru ca asa se sterge pacatul stramosesc (urmarea) si doar asa pot ajunge in Rai. In protestantism botezul e ceva mai mult formal (ca si impartasania), e ca un fel de legamant, la fel ca circumcizia din Vechiul Testament.
Asa cum spun si citatele, in Iad nu toti au aceeasi soarta, sunt mai multe locasuri. Unii pot sta intr-un loc cum erau dreptii, fara sa fie supusi la chinuri. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta se cheamă limbul infanților. De când ai preluat concepții romano-catolice ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista un loc placut in iad?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu este propriu-zis în Iad. Este la margine. Asta înseamnă limb.
Creștinismul este o religie a paradoxurilor. |
|
|||
|
|||
![]() |
|