Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2015, 17:44:28
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vitiate Vezi mesajul
Mirela, de data asta Mihail are dreptate. Si eu si el suntem Tauri, deci imi cam vad defectele si calitatile in oglinda, desi la scari diferite. Nu mai stiu cine a spus ca daca te intelegi pe tine deplin, Il intelegi pe Dumnezeu, dar si Universul si pe semeni.
Aparte de aceasta, Igor intr-adevar este un produs al gandirii fanaticului Romanides. Nu stiu si nu e treaba mea daca si cat de bulit e procesorul organic al lui Igor, dar latrai-pentru-"credinta" precum neofiletistii lui Romanides, maestrul lui personal, si alti barbosi isterici si demagogi de prin tot soiul de gropnite atonite sau de aiurea sunt clar practicanti ai unei pseudo-ortodoxii sociopatice. Si da, nu se compara eruditia lui Mihail cu compilaciunea "autodidacta" a Igoretelui.
Cu ce are dreptate? Sorry, dar eruditia este egală cu zero dacă tot ce poti să scoti din tine când te adresezi aproapelui este să-l faci "ortodoxiur sectar", "colportor de minciuni si ineptii", etc. Ăsta e preaplinul unui erudit?

Eu nu zic că Igor are cea mai buna abordare, dar nici să ajungi să-l îndrepti cu "bâta virtuală" nu-i de niciun folos.
Reply With Quote

Tags
copți monofiziți nicodim