![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu-i musai să fii nominalizată la Oscar, pur și simplu te duci și te lovești de el exact în locul unde s-a petrecut "accidentul" anterior. Desigur, cu oarecare grijă să nu vă adunați unul pe altul de pe jos. Apoi, pe baza acestor "stranii coincidențe", se poate iniția un dialog. Cu sonor.
E și o ocazie potrivită să debutezi într-un rol principal în propria ta viață.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
In momentul in care doi oameni decid sa fie impreuna toata viata si sa se casatoreasca, nu este de ajuns numai atractia fizica (desi conteaza si aceasta) ci si multe alte aspecte- caracterul, modul de comportament, felul de a gandi, teluri, valori si pasiuni comune, etc!
Ori toate aceste aspecte se pot afla numai prin comunicare directa, si din aceasta cauza - atunci când doi oameni singuri se plac si doresc sa se cunoasca- nu trebuie sa ezite sa comunice reciproc, in mod direct! In privinta subiectului topicului- daca mai sunt baieti crestini- sunt convins ca mai sunt, dovada fiind multe casnicii sau relatii reusite existente. Acum depinde ce intelege fiecare ca fiind un baiat crestin- dar personal consider ca acest lucru inseamna un baiat care este credincios (dar nu numai prin mersul la biserica, ci si prin faptele sale concrete, prin comportamentul in societate si in familie), care sa stie ce vrea (atat pe plan personal cat si profesional), care sa se comporte demn, civilizat in societate si in familie, etc! |
|
||||
|
||||
![]()
sa stii ca sunt multe persoane pe acest forum care ar dori sa le dai reteta
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acuma, mutatis mutandis si dand un inteles crestin verbului "a se impiedica" din gluma de mai sus, sa observam ca o diferenta persista: spre deosebire de cocos, domnul respectiv inca nu alearga dupa dv. Pe de alta parte, da, mingea e in terenul dv. Daca nu va deranjeaza ideea ca, intr-o zi, sa alege, atunci e timpul sa-i dati un semn. Incepeti cu un zambet. La un zambet, se poate foarte bine raspunde cu un zambet. Aici, trebuie observat ca multi barbati crestini sunt extrem de rezervati. Sau pudici, nici nu stiu cum sa numesc situatia in care le e greu sa intre in vorba cu o femeie. Daca veti observa ca, desi i-ati zambit, totusi omul are dificultati de comunicare si se limiteaza la un zambet si data viitoare, in loc sa va ceara numarul de telefon, atunci procedati ca in bancul cu gaina. De exemplu, faceti uitat, ca din intamplare, un obiect in preajma lui. Poate fi umbrela, agenda, telefonul mobil, orice. Oferiti-i un pretext ca sa vi-l inapoieze si sa intre in vorba cu dv. Citat:
Cu fratietate in Cristos, M.D.
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc, domnul Dragomir; sugestia cu uitatul unui obiect personal in preajma lui e foarte buna.
Nu doresc sa ajung ma comport necuviincios in biserica si nici sa pierd din vedere faptul ca particip la slujbe doar pentru a fi si mai aproape de Iisus si doar atat. Probabil de aici se trage toata timorarea mea. Citat:
Doamne ajuta!
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da nu cred ca in ziua de azi oamenii se lasa condusi doar de instinct; atractia fizica tine de instinct, deci nu cred ca cineva se casatoreste cu altcineva doar pentru ca exista atractie fizica, fara a tine cont de multitudinea de aspecte care conteaza de 1000 de ori mai mult decat simpla atractie fizica. Nu stiu altii cum sunt (copyright Ion Creanga), dar eu niciodata nu mi-am dat si a doua intalnire cu cineva daca baiatul respectiv avea DOAR acea frumusete fizica de care eram atrasa; degeaba esti frumos daca nu ai nimic in comun cu mine sau daca, poate, esti badaran, sau injuri sau faci alte lucruri care nu le agreez de nici o culoare. Eu pe principiul asta am functionat pana cand l-am gasit pe sotul: uneori nu treceam de prima intalnire, alteori nu treceam de a treia intanire, iar de cele mai multe ori o lasam balta pentru ca tipul vroia altceva sau SI altceva, iar eu nu; ei bine, la el (sot) a fost si atractie fizica, si o mulitudine de lucruri in comun, imi place felul lui de a fi, de a gandi, niciodata nu mi-a batut apropouri sau nu m-a presat in vreun fel sa fac ceva etc; altfel, nu ma casatoream cu el; cu siguranta nu eram impreuna atatia ani si cu siguranta nu imi intemeiam o familie cu el.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Dap, frumusetea fizica trebuie sa fie direct proportionala cu
frumusetea buzunarului.Ma refer sa aiba pantoloni frumosi. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
barbat sa nu iei un barbat ci "baiatul lu' mama". Iar cu flirtul, flirteaza dupa sau inainte de liturghie si nu in casa Domnului unde va inchinati.Caci Biserica este Casa de Rugaciune si nu bar sau discoteca. Eu imi pun alta problema.Daca relatia dintre voi n-o sa mearga care din voi va schimba Biserica, in momemntul in care unul din voi va flirta cu alta/altu din Biserica ? PS:timiditatea unui barbat inseamna ca nu este inca copt. ![]() Last edited by Copacel; 30.09.2015 at 19:28:01. |
|