![]() |
![]() |
|
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
cu Iov. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
creasca ca sa aiba o relatie. O sedinta la un psiholog n-ar strica.Ar fi un inceput bun. ![]() PS: Ana fiind la nivel de "gradi" n-are cum sa stie ce inseamna "fii barbat".Nici chiar daca ar fi o femeie matura tot n-ar stii ce insemana "fii barbat" pt ca Ana indiferent daca e la gradi sau nu, tot femeie ramane si nu barbat. Last edited by Copacel; 01.10.2015 at 01:53:30. |
|
||||
|
||||
![]()
N-am pretentia sa fiu femeie matura, si nici femeie, si nici...oricum mai vrei tu sa zici sa nu fiu. Pur si simplu te-am rugat sa-mi dai pace, sa nu te legi de orice amanunt scris de mine pe acest forum. Stii, se zice ca cel destept cedeaza, si ti-am acordat tie acest privilegiu: sa fii barbat si sa fii intelept.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca tu iti iei dreptul sa ma trimiti la origini imi iau si eu dreptul sa te
trimit in toate si cate origini doresc eu. Citat:
![]() PS:Si nu-l mai faceti pe Dumnezeu, vinovatul de "serviciu" pt toate esecurile pe care le ai. Una-doua nu iese cum vrei :"Dumnezeu a vrut asa.Nu eu, Dumnezeu.El stie de ce a iesit asa". Pai o fii stiind El de ce, dar in nici un caz nu El a vrut asa. Ca daca azi iti schimbi parohia doar ca sa urmaresti un tip, maine poti schimba chiar religia. Last edited by Copacel; 01.10.2015 at 05:58:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca atunci când ne place de o persoana si dorim sa o cunoastem, trebuie sa actionam in acest sens, sa intram in vorba cu aceea persoana.
Dumnezeu ne poate da o sansa in a intalni o anumita persoana, dar felul cum reusim sa comunicam cu aceea persoana depinde de noi. |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Sunteti ingeri in fata femeilor pe naiba (Doamne, iarta-ma!). Pozati in ingeri poate. Unii si uneori. La fel ca si femeile. Normal ca isi da ramna fe fata, din moment ce pozeaza in cine nu sunt; nu poti sate prefaci o viata ca esi cine nu esti. Si totusi, nu trebuie sa pozezi in ce nu esti ca sa ai succes; se poate bine-mersi si daca esti tu insuri; dar poate unii nu inteleg, si, cand nu merge si "ii iau papucii", tot ei.ele se imbufneaza si fac pe nevinovatii. Citat:
Citat:
Tu deja o dai in baliverne; duuuci poveste pe undeiti convine. AS zis cineva ceva de sms-uri sau de schimbat macar numere de telefon? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]()
Topicul a degenerat.
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() Citat:
bani.N-ai cum sa negi asa ceva.Este penibil sa te ascunzi dupa cires ca "vezi Doamne, toata lumea este materialista dar unii din noi nuuu,...nuuu". Cmon toti suntem materialisti intr-un fel sau altul.Mai mult sau mai putin. Pai eu daca as fi femeie si as da de un barbat cu bani si mai are si ceva la tartacutza de pot sa leg un dialog, l-as considera drept canditat.Adica la urma urmei daca nu este pe placul meu l-as putea "dresa" sa fie pe placul meu insa pe cheltuiala lui si toata astea fara sa-si dea seama. lui.. ![]() Eu nu ma sperii nici daca intalnesc femei materialiste nici daca intalnesc femei nematerialiste.E drept ca de la o varsta pt majortatea femeilor le cam trec aerele de diva si pretentii.Mai ales cand din spate vine puternic concurenta cu zestre genetica si mai generoasa, ca sa-i spunem asa... ![]() Citat:
sa-mi schimb parerea.Problema este ca inca n-am intalnit un astfel de raspuns. Citat:
In credinta ortodoxa icoana nu este un tablou, iar Biserica nu este un muzeu de tabouri, unde poti sa-ti dai rendez-vous-uri. In credinta ortodoxa, icoana reprezinta in chip tainic prezenta sfantului in acel locas.Insusi icoana este o mare mare taina a Ortodoxiei. Ei si acum vine explicatia: nu poti sa fii cu gandul (mintea) la cele lumesti, ale trupului (caci flirtul face parte din atractia sexuala) in acelasi timp ce esti in fatza unei icoane care reprezinta de multe ori un sfant martir care a patimit si fost martirizat din cauza celor lumesti. Nu poti si nu ai voie sa te comporti in fatza unei icoane ca un om de trup. In fatza unei icoane te comporti ca un om induhvnicit.Iar daca nu esti atunci te smeresti sa fii timp de cateva secunde sau minute cat esti langa icoana. Acolo este loc sfiintit.Acolo nu-i loc lumesc. Ce spun eu aici se traieste si se simte.Nush daca se gasesc in carti...Habar n-am. Citat:
Citat:
Citat:
de pe orice raft si sa vezi ca nici unul nu este ceea ce pare.Si uite ca au suces.Diferenta insa este ca daca pozezi in ceea ce nu esti ai succes mult mai repede decat daca obtii succesul in mod onest. Conteaza asta ? Pentru lumea pagana nu, insa pt lumea crestina DA. Citat:
ambele variante ca sa nu aibe un soc emotional Citat:
"baiatul mamii".Nush de ce pe Alinei i-ar fi frica de aceasta ipoteza. Il maturizeaza ea.Daca este "baiatul lu' mama" intr-un an scoate din el un barbat pe gustul ei.Bine, asta daca tipul se lasa dresat si ea are rabdare. Citat:
razi ca la stand-up comedy. In Biserica trebuie sa ai o atitudine serioasa, sa cauti sa intelegi ce se intampla de fiecare data si sa participi activ in spiritul celor desfasurate. Citat:
in Biserica si vrei sa flirtezi cu cineva pe care deja il cunosti? Pai fie sa iesi afara (dar nu prea poti ca deranjezi lumea) fie dai sms-uri.Is chestii logice. Dar flirtul in Biserica este deja un pacat.Poate deveni insa si un mai mare pacat daca motivul principal pt care de duci la Biserica nu este Sf Liturghie ce atractia fizica catre alt "coleg/colega" de specie. Citat:
Citat:
mai incolo.Si nu cred ca vom auzi de el cat este in viata. Dar hai sa ne concentram asupra tarabei noastre.Ca nici unul din noi nu este de calibru lui Iov. Citat:
Citat:
Ia uite tu aici, ce potrivire extraordinara domne'.Ei spune tu... Citat:
Last edited by Copacel; 01.10.2015 at 16:30:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi stai că doar aveam impresia că ești. Ce vrei să spui, că nu ești ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Da, intradevar!
|