Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2015, 13:36:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
De fapt sunt gresite ambele afirmatii. In primul rand exista un studiu stiintific, il stii si tu pentru ca am disctuat despre asta acum cativa ani. Tu ai sustinut ca aceea e o conspiratie a ziarelor, desi am gasit si institutul unde a fost facut, cercetatorul care a condus echipa.
Eroare tde logica tipica.

https://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_bias

Si eu pot sa zic ca este unul Catalin2 de pe forum crestin care in ascuns sacrifica pisici in cimitir ca ofranda diavolului.
Faptul ca toata lumea stie ca exista un Catalin2 pe forum crestin nu inseamna ca el sacrifica pisici in cimitir ca ofranda diavolului.

Citat:
Mai mult, am gasit chiar si un protest al unei asociatii de atei din acel oras (Sankt Petersburg, cred), care erau nemultumiti ca institutul din acel oras a folosit fondurile publice pentur a face acel experiement. Si tu ai spus ca nu a existat acel experiment.
Serioooos? Ia sa vedem, oare unde, tot intr-un tabloid rusesc, chiar langa stirea despre operatia de sani a cine stie carei vedere si a divortului alteia?

Citat:
In al doilea rand, minunile si harul au influenta si asupra materiei. Am observat ca mai multe ori ca tu nu intelegi exact acest lucru. De exemplu in discutia despre fotografie, despre Impartasanie, etc.
Am observat ca de cele mai multe ori scoti teorii SF din burta si vrei sa le vinzi pe post de ortodoxie autentica.
Crestin nu inseamna credul sau prost.

Citat:
Cred ca toate aceste discutii in contradictoriu au la baza o neintelegere comuna, faptul ca harul actioneaza si asupra materiei.
Asteptam de la tine buletinele de analiza de la apa dinainte de a fi transformata in aghiasma si dupa.
Ca restul, e vorbarie.

Nu ar fi mult, cu 1000 lei poti demonstra si tu o data in viata ca fanteziile tale au o baza reala.

Citat:
Scrie ca au gasit o astfel de sticluta ingropata cu 100 de ani in urma, apa fiind buna de baut. Fa acum legatura cu microorganismele.
Dupa 100 ani, orice bacterie care ar mai fi fost in apa respectiva, mai mult ca sigur e moarta.
Deci da, e posibil sa fie buna de baut.

Asta ca sa nu mai vorbim de alta eroare de logica, tipica pentru cei certati cu ea:

https://en.wikipedia.org/wiki/Anecdotal_evidence

Last edited by AlinB; 23.10.2015 at 13:39:06.
Reply With Quote