![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Tpu vine de la "turbo pascal unit"? Sau de la ce?
|
|||
|
|||
|
Toți Pentru Unul
|
|
|
|||
|
|||
|
Pentru ala care detine site-ul.
|
|
|
||||
|
||||
|
Daca poti umple un singur bob de orez cu dragoste adevarata, atunci poti umple o intreaga lume cu oameni adevarati.
|
||||
|
||||
|
Simturile sunt ferestre catre lume,
contemplatia este fereastra catre Dumnezeu. Invatarea ia sfarsit numai atunci cand intelegem ca cele doua realitati sunt de fapt Una si aceeasi, ca cerul este pamant si pamantul cer. Ca totul este plin de Dumnezeu.
|
|||
|
|||
|
Si diavolul? Sau pe tine, cel plin de intelepciune a reusit deja sa te pacaleasca, ca de fapt, nu exista..
|
||||
|
||||
|
Citat:
Este un fenomen dependent, nu unul intrinsec. Acesta are putere asupra omului, doar daca este hranit de acesta. Daca nu, in inima credinciosului diavolul moare de inanitie. A crede ca diavolul exista inerent, neconditionat, este un rationament care ii da putere. Diavolul are o existenta relativa, asa cum fiecare element al realitatii este relativ. Depinde de cauze si conditii.
|
||||
|
||||
|
Pardon, nu e nimic plin de Dumnezeu în afară de Sfântul Potir.
|
||||
|
||||
|
Probabil a vrut sa spună ca este omniprezent !
|
|||
|
|||
|
Serios? TU ai incercat sa ai o relatie cu un bob de orez? Si? Au iesit din asta "oameni adevarati"?
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 15:54:36 |
| Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 22:05:47 |
| Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 22:55:18 |
| Cugetari despre Hristos | florin.oltean75 | Generalitati | 55 | 07.04.2012 11:13:01 |
| Cugetari de Craciun | florin.oltean75 | Generalitati | 5 | 25.12.2011 21:14:10 |
|
|