![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si binenteles ca o data contaminati, pot face forme mai usor si la randul lor transmite boala. Ideea este ca atat timp cat in jurul lor majoritatea sunt imunizati boala nu se propaga sau se proapaga foarte greu. Nu e acelasi lucru a arunca un chibrit aprins intr-o gramada de rumegus ca a arunca intr-o gramada de rumegus ignifugat chiar si incomplet tratat. In primul caz ai un incediu in toata regula, in al doilea focul nu prea are cu ce sa se intretina, se propaga foarte greu si se poate chiar stinge de la sine. Citat:
Poti sa le dai si apa chioara daca in cazul respectiv antibioticul e un moft. Dar sa nu aplici aceeasi faza intr-un caz acut in care chiar e nevoie de antibiotice si sa iasa ceva nasol, in cazul asta chiar nu mi-ar parea rau sa fii decazut din drepturile parintesti cu consecintele de rigoare. Se pare ca n-ai invatat mare lucru din faza cu B12 nici din experienta cu tusea convulsiva. Chiar trebuie sa plateasca mereu copii tai pentru incapatanarea si erorile tale?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va să zică, facem vaccinuri de-a valma fără să știm ce fel de probleme iminitare au cobaii, în speranța că totul va fi bine. Nimic nou. Citat:
Citat:
Citat: