Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2015, 18:49:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Explică-mi atunci cum vine treaba asta? ”De-asta sunt copiii nevaccinati un pericol pentru cei vaccinați”... Dacă-s vaccinați, atunci sînt sau nu imuni?
Majoritatea sunt, depinde de tipul de vaccin, sunt si unii vaccinati dar care pot sa aiba probleme imunitare.
Si binenteles ca o data contaminati, pot face forme mai usor si la randul lor transmite boala.

Ideea este ca atat timp cat in jurul lor majoritatea sunt imunizati boala nu se propaga sau se proapaga foarte greu.

Nu e acelasi lucru a arunca un chibrit aprins intr-o gramada de rumegus ca a arunca intr-o gramada de rumegus ignifugat chiar si incomplet tratat.
In primul caz ai un incediu in toata regula, in al doilea focul nu prea are cu ce sa se intretina, se propaga foarte greu si se poate chiar stinge de la sine.

Citat:
Da, prefer să le dau usturoi și ceapă crude amestecate în mîncare, în locul antibioticelor.
Tu ce le dai copiilor cînd pediatrul le prescrie antibiotice?
Am mai discutat asta.

Poti sa le dai si apa chioara daca in cazul respectiv antibioticul e un moft.

Dar sa nu aplici aceeasi faza intr-un caz acut in care chiar e nevoie de antibiotice si sa iasa ceva nasol, in cazul asta chiar nu mi-ar parea rau sa fii decazut din drepturile parintesti cu consecintele de rigoare.

Se pare ca n-ai invatat mare lucru din faza cu B12 nici din experienta cu tusea convulsiva.

Chiar trebuie sa plateasca mereu copii tai pentru incapatanarea si erorile tale?
Vechi 31.10.2015, 23:18:14
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Majoritatea sunt, depinde de tipul de vaccin, sunt si unii vaccinati dar care pot sa aiba probleme imunitare.

Si binenteles ca o data contaminati, pot face forme mai usor si la randul lor transmite boala.

Ideea este ca atat timp cat in jurul lor majoritatea sunt imunizati boala nu se propaga sau se proapaga foarte greu.
Răspunzi evaziv, de fapt nu răspunzi cinstit la întrebarea pe care ți-am pus-o.

Va să zică, facem vaccinuri de-a valma fără să știm ce fel de probleme iminitare au cobaii, în speranța că totul va fi bine. Nimic nou.

Citat:
Dar sa nu aplici aceeasi faza intr-un caz acut in care chiar e nevoie de antibiotice si sa iasa ceva nasol, in cazul asta chiar nu mi-ar parea rau sa fii decazut din drepturile parintesti cu consecintele de rigoare.
Ți-am dat linkul către saitul unui medic cu doctorat în tuse convulsivă. Omul zice clar (valabil și pentru medicii care-l citesc): nu s-a observat nici un tratament funcțional pentru boala asta care e o boală absolut obișnuită, banală, normală. E vorba de 35 de ani de experiență, peste 700 de cazuri studiate. Dar vii tu, Alin, care nu ai studii medicale susținînd că antibioticele sînt necesare și cutezi să vorbești despre drepturile părintești.

Citat:
Se pare ca n-ai invatat mare lucru din faza cu B12 nici din experienta cu tusea convulsiva.
Faza cu b12 e altă mîncare de pește. Nu se compară.

Citat:
Chiar trebuie sa plateasca mereu copii tai pentru incapatanarea si erorile tale?
Mereu? Adică?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Răspunde