Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2015, 00:05:41
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Eu sunt de acord sa fie obligatoriu dpdv medical. Nu are nici un sens sa ignoram realitatea sau sa ne prefacem ca nu exista. Trebuie sa stie anumite lucruri pt ca marea majoritate nu au nici o treaba (si asta incepe din familie) cu viziunea religioasa.Daca s-ar dori chiar sa aiba o tangenta cu asa ceva atunci schimbarea trebuie sa plece din familie, si este o schimbare mult mai ampla decat subiectul discutat aici. Daca fac un sondaj, la nivel national, cu intrebarea pt parinti ,,Sunteti de acord ca fiul dvs sa ramana virgin pana in noaptea nuntii" va fi un procent covarsitor care va afirma contrariul. Este complet ipocrit sa le ceri unor adolescenti (ma intreb cati dintre noi am fost cu mult diferiti de ei din acest punct de vedere)sa aiba ,asa, o atitudine filocalica cat timp sursele care i-ar putea orienta in acest sens sunt insesizabile la nivel general. Eu spun doar sa privim realitatea in fata, sa existe curajul de a privi nu doar cauzele aparente ci cele profunde, care nu au inceput cu Soros :)- daca tot va pasioneaza atat de mult personaju cu pricina.

Ps. pt postarea de mai sus:te enervezi cam repede, pt cineva cu capul pe umerii..conspiratiei :)

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 27.11.2015 at 00:08:24.
Reply With Quote