![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios daca cineva cu o perspectiva crestina ar avea impotriva educatiei sexuale facute la modul asta:
Sexul si Robia Sexualitatii https://www.youtube.com/watch?v=OMue02dG5K8 Ar mai fi asta, mai multe idei, dar tonul e nitel cam isteric: Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor https://www.youtube.com/watch?v=Lo6M4NddxeI
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un plus ptr asta al doilea zic eu , e mai bine ca vine din America e mai atractiv ptr tineri.Daca venea din est unii probabil ziceau: "Normal! ortodocsii nostrii, baticul in cap si restrictii!" Asa venind din Vest ,Pam Stenzel ,spune desprre tinere care erau consiliate, legat de sarcina, fiind foarte tinere,au venit la ea spunandu-i: "Pam ,nu am stiut!Daca cineva mi-ar fi spus ca acesta va fi rezultatul alegerilor pe care le fac, as fi facut alte alegeri" Sunt informati ptr a alege singuri(singure), REPET sa aleaga singuri(singure). La un moment dat Pam Stenzel spune si asta: "Experientele de dinainte"... nu-ti vor fi de niciun folos cind te-ai casatorit CU PERSOANA PE CARE O IUBESTI. E gresit, nu numai ca nu iti folosesc, eu zic ca te vor incurca ! Cu cati barbati am vorbit, toti, si-au adus aminte in mod special, de femeia cu care s-au culcat prima data.Totdeauna daca va fi prima sotia ta , iti vei aduce aminte de acele clipe ca pe ceva special.Cand peste ani te vei certa cu ea, o vei privi tot timpul cu ochi frumosi si nu vei avea Boala acestui veac, sa fii tot timpul cu mintea altundeva decat esti in momentul de fata: "Sa fi cu gandul la femeia cu care te-ai culcat prima data si sa nu fie sotia ta!(nu te ajuta asta ,te incurca bine!) Sa fii cu ochii pe o femeie aflata la sute de km sau poate mii pe Internet Aicea ar mai fii multe de spus: tineri ,copii care se joaca afara, toti impreuna dar fiecare cu tableta sau telefon,aproape, dar departe in realitate unul de altul "
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela Last edited by Jonnyw2013; 27.11.2015 at 23:19:34. |
|
||||
|
||||
![]()
Pe 7 decembrie 1965, adica acum exact 50 de ani, Sanctitatea Sa Paul al VI-lea si Sanctitatea Sa Athenagoras s-au intalnit, au ridicat excomunicarile reciproce si au dat o declaratie comuna.
Cu prilejul acestui semicentenar, urmasul Patriarhului Athenagoras a facut urmasului lui Paul al VI-lea un cadou simbolic: o fotografie infatisand imbratisarea frateasca dintre cei doi. ![]() Fericiti facatorii de pace, ca aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema! Sursa
|
|||
|
|||
![]()
Tardiv si nu prea util.
|
||||
|
||||
![]()
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Parerea lui, poate ar trebui sa faca un curs de teologie/eclesiologie ceva..
Chiar si la el acasa. Cu certitudine ar vedea lucrurile altfel pe urma.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Patriarhul Bartolomeu s-a implicat în apropierea dintre oameni și biserici, pentru ecumenism și dialog interreligios. Este sprijinitorul inițiativelor de protejare a mediului înconjurător, încât presa l-a supranumit "patriarhul verde". Pentru meritele dobândite în această privință primește în 2002 premiul Sophie pentru mediu. A participat la ziua mondială a rugăciunii de la Assisi din 2002. O delegație condusă de el a fost primită, la 30 iunie 2005, de către papa Benedict al XVI-lea la Vatican. Vizita de răspuns la Patriarhia Ecumenică a avut loc la 30 noiembrie 2006, la sărbătoarea Sf. Andrei. Ambele părți au semnat cu această ocazie o declarație. A asistat la slujba de inaugurare a pontificatului papei Francisc, la Roma, fiind, după mai bine de 1000 de ani, primul patriarh ortodox care a luat parte la un astfel de eveniment, lucru deosebit de apreciat în media internațională.[ În data de 25 mai 2014, la 50 de ani de la întâlnirea istorică dintre patriarhul Athenagoras și papa Paul al VI-lea la Ierusalim, patriarhul Bartolomeu s-a întâlnit, tot la Ierusalim, cu papa Francisc. Este considerat succesorul Sfântului Apostol Andrei, „primul între egalii săi” (primus inter pares) în raport cu conducătorii Bisericilor Ortodoxe. Deci daca „primul între egalii săi” considera ca este buna o apropiere si chiar unire cu Biserica Catolica cine esti tu AlinB sa spui altceva ? O intrebare simpla: Daca restul patriarhilor vor fi de acord cu Batolomeu I si Biserica Ortodoxa se va uni cu Biserica Catolica, chiar daca vor fi diferente teologice si dogmatice ce vei face? Te vei supune Bisericii? Sau nu? |
|