![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Si totusi, raportat la ce a spus Sfantul Ignatie Briancianinov?
|
|||
|
|||
![]()
Ideea era alta, uite că se poate și pe la case mai mari. Ce zici, ne apucăm să-l facem cu ou și oțeț și pe părinele Arsenie Papacioc și pe alții care au spus "Sfântul" sau "preotul"? Te bagi?
Eu zic așa: stuff cu toți...alții mai buni că aștia nu-s buni de nimic. |
|
|||
|
|||
![]()
Atunci hai sa-l facem pe Sfantul Ignatie Briancianinov.
Eu nu stiu cum sa incep, incropeste tu ceva.
|
|||
|
|||
![]()
Când o să ajung la măsura Sfântului Ignatie Briancianinov poate o să mă apuc de asemenea "iginerii".
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu e mai bine ca pana atunci sa-l tinem pe el ca reper si sa-i ajustam nitel pe astia mai micuti, chiar daca nici la masura astora nu suntem?
Strambi fiind, dar daca e sa judecam drept, asta e inca o gafa pe linia rock -ului "viu". Nici de faptul ca am putea da macar o da dreptate lui crisstiann nu trebuie sa ne temem, ca pana si un ceas stricat arata ora exacta, cu precizie atomica, de doua ori pe zi..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.12.2015 at 13:56:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Să-l ținem ca reper este bine, dar nu să-i corectăm noi pe ăștia mai mici. Pentru asta a lăsat Domnul episcopi, duhovnici.
|
|
|||
|
|||
![]()
Odată cu gafa rock-ului se pare că a intrat în colimatorul multora care se pare că de acum încolo vor sta cu lupa pe fiecare cuvânt spus.
|
|
||||
|
||||
![]()
si de unde stii tu ca Francisc de Assisi nu e sfant? Ai dat tu o tura de Rai si nu l-ai vazut pe acolo?
|
|||
|
|||
![]()
De unde stii tu ca Mahomed nu e sfant? Ai dat tu o tura de Rai si nu l-ai vazut pe acolo?
|
||||
|
||||
![]()
De unde știți voi că Francisc de Assisi nu e sfânt ? Ați dat o tură prin Iad și l-ați văzut acolo ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duminica Ortodoxiei | costel | Diverse Sarbatori | 4 | 21.03.2013 09:59:32 |
Pastorala Sfântului Sinod al B O R la Duminica Ortodoxiei (2012) | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 03.03.2012 16:42:08 |
Duminica Ortodoxiei + | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 2 | 28.02.2009 22:36:50 |
DUMINICA ORTODOXIEI | georgeval | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 21.03.2008 00:46:06 |
|