![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea mă descurc la engleză... Dar trecînd peste asta îmi e ușor să îmi imaginez ce va fi cu homo și cu ling, chiar dacă nu e tocmai la school.... Nimic nou, doar o revenire la practici străbune.
P.S. Agitația pentru o școală mai bună e în van. Adevărata școală formativă a omului e alta și nu constă în cunoștințe, oricare ar fi ele, asimilate în cadrul "lecțiilor". Oricâte școli onorabile ar fi pe lume, vor rămâne: - răul și răutatea - prostia și minciuna - egoismul și ura - violul - curvia și preacurvia - avorturile - prostituția - nebunia - crima - obsesia puterii - homosexualitatea și lesbianismul și așa mai departe..... Aceste trăsături ale omenirii căzute nu pot fi eradicate în școli. Eventual, acolo pot fi etichetate și explicate frumos, într-un fel sau altul depinzînd de varii influențe mereu politice. Părinții se agită degeaba. Nenorocirea nu e că școala cutare ține un curs de educație sexuală anapoda. Necazul e că părinții nu sunt vrednici de a crește și educa altfel de oameni decât sunt ei înșiși. |
|