![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi da. Comunismul e bun. Dar să nu fie aplicat de oameni.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca sa nu mai vorbim de avantaje pentru cei care s-au mai gudurat pe langa un partid, au mai facut oleaca de propaganda electorala prin cancelarii si magazine, etc. in vechiul sistem, majoritatea cu carnet ramaneau cu buzisoarele umflate visand la niscai bunatati din fermele partidului, la care aveau access doar virfurile piramidei rosii. Pai cum sa nu-ti tresalte matul plin pentru noul sistem si sa fii dusmanul neinduplecat al celui vechi, mai ales ca, dupa razboi, mult viteji se arata iar la alea prezente/viitoare nu se inghesuie tot viteazul sa se inscrie, in schimb la gudurat si pupat e coada..hat hat..
|
|||
|
|||
![]()
Cam la fel si capitalismul :)
|
||||
|
||||
![]() "Iuda a plecat singur, dar s-a întors cu o gloată, căci ura reuÈeÈte să-i strângă pe oameni mult mai grabnic decât dragostea, dar reuÈeÈte să-i păstreze mult mai puÈin." Părintele Constantin Sârbu
1905 - 1975
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca e sa vorbim de atitudinea fata de semeni, mai degraba gasesti ceva in comunism, sigur, idealist, nerealist, dar este. Gasim si in noua oranduire ceva..egalitate indiferent de etc. etc si ...orientare sexuala. O "mica" platforma de lansare pentru reeducare societatii si viitoare reinstaurare a persecutiei crestine. Pe lang alte "mici" surprize: legalizare drogurilor, a sinucideri asistate, indiferent de moti si varsta, a avortului si etc. A se observa cum plang unii, la unison cu "umanistii" secolului nostru, ca lipsa avortului pe banda ducea la moartea bietelor "mame" ucigase... Despre copii, alta data. Citat:
Si inca ceva: acum avem educatie religioasa in scoli. Bun tare. Dar nu prea contracareaza restul de 90% informatie care e livrata pe alte canale si care vine in contradictie flagranta, coplesitoare cu ea, mai dihai ca educatia "materialist stiintifica" din scolile comuniste. Stai sa vezi cand va fi si "educatie pentru homosexualitat" pardon, "sanatate" in scoli. Citat:
Cu ce era sa-ti cumpere sufletul? Cu cateva suluri de hartie igienica? Un kil de branza? Trebuie sa fi fost deja un om teribil de sarac cu duhul (in sensul non-duhovnicesc) sa te vinzi pe asa ceva. Pe cand acum, dupa cum se vede, oamenii cu pretentii, inca duhovicesti, se pare ca au prins "oferte" mult mai bune si la unison cu "taticul" care i-a cumparat, scuipa in stanga si in dreapta de ai zice ca acum isi scuipa si sufletul - daca l-ar mai avea.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.01.2016 at 23:23:36. |
|
||||
|
||||
![]()
Comunismul: basm pentru îmbrobodit proștii și îmbuibat canaliile , bufonii , mascaricii si golanii !
|
||||
|
||||
![]()
Nu așa ziceam și eu? Sau, mă rog, aplicat de oameni buni.
Mie aici mi se pare că avem o mare problemă. Și cred că nu putem fi buni cetățeni în lume până nu devenim buni cetățeni ai Împărăției lui Dumnezeu. Iar apoi lumea devine secundară. Și mai bună. Cu atât mai bună cu cât va avea mai mulți cetățeni din ăștia. La limită, când toți cetățenii lumii vor fi cetățeni ai Împărăției, va fi cer nou și pământ nou.
|
||||
|
||||
![]()
Democratia este sistemul social care face posibilă existența idiotului alături de geniu. Dar ea se deosebește de egalitarismul comunist prin lege. În democrație legea funcționează, în vreme ce în comunism legea nu există; e tiranie. ( Petre Tutea )
|
|||
|
|||
![]()
Imi place cum vorbiti de capitalism, si democratie.
Dar vin cu cateva intrebari: Ce locuri de munca ati creat? Ce fel de investitii ati realizat? Care sunt donatiile pe care le-ati facut? Ce venit pasiv aveti? ... etc. Eu de exemplu' am venit pasiv din 40 de spatii imobiliare de peste 3000 de euro.(bine recunosc, o parte de la tatal meu, care m-a si educat in datorie) Nu e mult momentan da' conteaza ... capitalismul nu e o idee ci un joc, pe care daca il joci inteligent nu mai e nevoie sa muncesti ... poate fi un ideal? Dar pana la urma unde ati vazut idealuri? ...dar e corect? Nu! evident... pentru cine isi construieste iluzii. Asa ca ... vrei sa fii liber financiar. Renunta la iluzii si educa-te financiar! ![]() |
|