![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai cred ca ASA ar fi cel mai bine, pana la urma. Ce as putea sai spun altceva? Ca eu stiam altfel, dar taicasu nu e de acord? Ca ce credeam eu fie nu e adevsrat, fie e pagubos? Pt ca daca taicasu nu e de acord, va avea problems?
Pana la urma El poate are dreptate. Laso sa creada ce vrea ea. Sa invete de la scoala dca so mai invata ASA ceva si sa creada ce crede de cuviinta...asta eventual cand va fi pe picioarele ei. Pana atunci, eventual, sa asculte de taicasu. El e cel care a reusit in viata, eu am esuat, deci El e cel care are dreptate si trebuie ascultat. Cel putin pna la proba contrarie. Si apoi chiar daca as sti ce sao invat despre ortodoxie sau alta religiei, nu ar fi asa important. Milult mai important ar fi sa o invat mathematics, gramatica, engleza, chimie, fizica, etc...plus trebui practice, gatit, cusut, gospodarie...IAR taicasu sa o invete business, management, arta comunicarii ( chiar a manipularii) si ce mai sti e el. Inclusive education sexuala. Eu evident am dato in bara la capitolul asta... IAR la faza cu camasa...intradevar e f posibil ca Cristos sz nu se fi referit la un talhar ssu un profitor, care iti cere haina de pe tine, poate nici chiar la un cersetor, CI la un adevsrat neajutorat. CST despre favoruri sexuale, daca tiar cere cineva, correct ar fi sa spui ca trupul, spre deosebire de haine care ti leai luat singur din banii tai, ti-a fost dat de la Dumnezeu si nu dispui de El cum vrei tu deci nu poti lasa pe nici pe altul sa dispuna de El. E dreptul tau si chiar datoria sa iti aperi bunurile care ti lea dat Dumnezeu. Last edited by fallen; 07.01.2016 at 19:18:46. |
|