|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Nu e greu să afli că Biserica Ortodoxă are legătură neîntreruptă cu Apostolii și că este singura care păstrează neștirbită învățăturile celor șapte sinoade ecumenice. Sau că păstrează întreaga bogăție a învățăturilor Părinților din perioada de început a Bisericii.

__________________ Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Din pricina amestecarii duhurilor, printre altele...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

:). Nu inteleg exact ce vrei sa spui.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Cineva care face fapte bune si are inima curata, in orice religie s-ar afla, il ajuta Domnul si il lumineaza sa afle adevarul. Hristos a spus ca cine Il cauta Il va gasi. Oricine il cauta cu inima curata il si gaseste. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Bun, dar ce te faci cand aceasta cautare tine cont de demografie?    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Bob...   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Cautarea incepe cu intrebarea care e adevarul sau care e religia adevarata, care nu are legatura cu tara in care locuieste acea persoana. De asemenea, nimeni nu-l opreste sa faca fapte bune in orice parte a globului este. De aceea exista si in Romania persoane care sunt atee sau de alte culte si religii, desi au toate informatiile. Cum era si in pilda, depinde pe ce teren cade informatia. Sa ne amintim ca Adam si Eva au cazut din Iad, unde aveau toate cunostintele. Iar Lot s-a mantuit in Sodoma, unde toti erau rai.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Luați-vă băbăieți o cameră...

__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Dacă doresc să facă niște montaje video de calitate, au nevoie de mai multe camere. Buget să fie că au de unde alege...! http://www.emag.ro/camere_video/c 
				__________________ Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) | 
|  |