![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta la prunci, in cazul in care crestinul e matur, uiti ca sunt si care nu au facut fapte prea bune , dar au avut cea mai buna fapta, credinta. De exemplu talharul de pe cruce sau chiar si multi sfinti, au crezut cu putin timp inainte sa fie omorati pentu credinta lor, fiind pagani pana atunci. Citat:
Poate deveni si a ta, daca iti clarifici cele cateva neintelegeri (destul de multe), selectand ce e invatatura ortodoxa si ce e din afara ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Mantuirea in aceasta viata este doar la protestanti (mai mult neo), la ei daca ai crezut esti deja mantuit, de aceea ei spun ca sunt sfinti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am recitit mesajul Antoniei, nu spune ca altii se roaga pentru morti, dimpotriva. Pune o intrebare.
Last edited by catalin2; 19.01.2016 at 15:59:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar de unde stii tu ca ajung in Iad, daca n-au "pacate grele si nemarturisite"?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Sa ne amintim ca rugaciunea unul sfant l-a scos si pe paganul imparat Traian din Iad. Last edited by catalin2; 19.01.2016 at 16:25:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Hehe...daca n-ar fi atat de putini astia..
Majoritatea am impresia ca sunt in alta categorie..si nu prea e loc de fudulie cu ei cum crede "cipusor". Si destul de indoielnic ca mai mult de ceva usurare au parte.
|
||||
|
||||
![]()
Plecând de aici: http://www.credo.ro/catehism2.php?q=4, îmi explică și mie cineva, CUM se poate mântui cineva în viața de dincolo?
Să fie clar, că poate nu s-a înțeles: eu am o problemă cu termenii folosiți, nu cu credința (care e și a mea) că rugăciunile Bisericii îi ajută pe cei trecuți la Domnul.
|
|||
|
|||
![]()
Dragos, Aici dai examenul; Dincolo primesti bursa si vacanta (sau deportarea in gulag vesnic).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|