![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai primii crestini nu au fost ortodocsi cu adevarat? Dar cu adevarat , nu ca cei de astazi . Spune si tu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Propun admin-ului să treacă la rubrica despre confesiune și „ortodox cu adevărat”, ca să nu mai existe confuzii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Și tu ești ca primii creștini? Asta zici?
|
|||
|
|||
![]()
Nu sant , sau nu santem multi dintre noi , dar nu ar trebui sa fim oare? . Atunci cum am putea sa spunem ca,,, calcam pe urmele lor. Sau il imitam cat mai bine pe Hristos Iisus. Eu cred ca ceea ce au facut si ceea ce au spus crestinii primului secol , nu se mai potrivea deloc cu ceea ce spuneau si credeau cei din secolele 4, 5 incoace. Si asta nu pentru ca nu asa ar fii trebuit sa fie , ci pentru ca era cam greu sa respecte cu adevarat ceea ce a spus Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Te pomenesti ca primii crestini purtau si ei o facatura de biblie dupa ei, asa zisa "traducere a lumii noi".
|
|||
|
|||
![]()
Ai uitat "turnul de veghe". :)))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca primii crestini au avut si acces in unele Sinagogi , si aveau acolo suluri ori de piele , ori papirus , si citau sau cautau textele din Vechiul Testament. Stii unde se spune ca Hristos Iisus a intrat in Sinagoga , i s-a dat sulul lui Isaia si a citit unde scria ,,Iata vin sa fac voia ta , in sulul cartii este scris despre mine,,, etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau "este scris"? Citat:
Asta ar trebui sa fie un soi de gluma la adresa inteligentei tale sau cum?
|
|||
|
|||
![]()
Ionel, regulile forumului le-ai citit?
Last edited by ovidiu b.; 21.01.2016 at 16:04:39. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
Proportiile religiilor pe glob | luchian | Generalitati | 4 | 09.10.2009 15:32:51 |
100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 18:47:32 |
|