![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai uite ca le consider pt ca, spre diferenta de unii dintre cei care comenteaza, am vazut cum sunt tratati copii, de catre statul roman, victime ale unor abuzuri crancene la noi. Sau mai bine zis cum sunt ignorati, in situatia cand putinii lucratori ai statului roman pe aceast segment, mizerabil platiti, nu reusesc, printr-un miracol,sa-i ajute cumva, sau sa-i scoata cumva din iadul in care traiesc. Nu va ingrijorati, pt ei nu protesteaza aproape nimeni.
Repet: sunt impresionat de eficienta acestui protest, cat de rapid si global s-a declansat, cat de repede s-a raspindit, cu tot arsenalul de metode, coalizand oameni, generand polemici, batand la toate usile politice si media posibile. Am inteles ca pana si BOR a emis un fel de comunicat. Idem Presedinte, Premier, Min de Externe, parlamentari, vedete tv, bloguri, site-uri.Chiar impresionant. Nu toti au aceasta sansa.Sa vezi o asemenea unire intru protest e chiar ceva ce nu vezi prea des. Ps.nu am vrut sa ajung acolo.Poate, daca as fi fost in situatia dansilor, as fi fost la fel de sustinut, de mediatizat, de ajutat de ai mei. Altii cu siguranta nu au avut si nu vor avea aceasta sansa. Ce sa zic, fiecare cu sansa lui. Dupa ce totul se va termina, cu bine pt familia Bodnariu sper, sa urmariti daca vreunul din cei implicati acum, din toate aceste personalitati, va spune: ,,Ok,i-am ajutat pe sotii Bodnariu,acum sa facem ceva si pt copii de la noi. Sa fim la fel de uniti, la fel de mobilizati, de entuziasti,sa coagulam forte,resurse, sa luptam si pt ei". Sa nu va tiuie urechile de linistea care se va asterne :) Da-ti-mi voie sa fiu sceptic si voi recunoaste public daca am fost fara motiv. Sau o sa va aduc aminte cat tine interesul de moment. Ma alatur si eu protestului. Free Bodnariu ! Eu protestez si pt ei http://www.romaniacurata.ro/chiar-ne...ati-dramatice/ Nu-i lasati mai singuri decat sunt. Protestati si pt ei, luptati si pt ei, amintiti-va si de ei. Macar din cand in cand, macar o data.Macar cand va rugati, sau cand, fie si din intimplare, fara o campanie media, auziti de ei.Ei nu au sansa sustinerii familiei Bodnariu si nimeni nu iese pt ei in strada. ,,Dreptate pana la capat" nu-i asa, ca doar nu suntem milostivi si protestatari doar de moment..:) |
|