Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2016, 15:19:54
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Religia: Ortodox
Implicit

"Omnia vincit amor", in trad "Dragostea adevarata invinge orice obstacol"...
Daca intr-adevar ea e aleasa, lupta pentru ea.Cine se opune mai mult :mama sau tata?Instinctul imi spune ca mama, de obicei mamele de baieti sunt f aprige..la fel cum, in cazul fiicelor, tatii sunt cei mai severi...
Incearca sa privesti situatia prin ochii ei totusi..Esti tanar, la inceput de drum si meriti ce-i mai bun in viata..Evident,iubita ta actuala nu reprezinta nici pe departe ceea ce considera ea ca fiind "cel mai bun" pt tine...Orice parinte nu urmareste decat interesul propriului sau copil si incearca sa-l protejeze...Toate astea pentru ca ei te iubesc!
Pe de alta parte, ai ajuns la o varsta la care poti lua propriile tale decizii, fie ele ele bune sau rele.Poarta o discutie cat mai calda si sincera cu parintii tai, eventual cu mama...
Intreab-o cum se simtea cand era tanara si indragostita lulea de tatal tau, cum il considera pe el maximul de "cel mai bun " in viata...Cat de fericita era in prezenta lui si neimplinita cand nu era langa ea...
Cum s-ar fi simtit daca ar fi fost obligata sa renunte la iubirea vietii sale din cauza parintilor? Romeo si Julieta este poveste care nu s-a nascut in sec.21...Si totusi, sunt si indragostiti care au reusit!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote
Vechi 26.01.2016, 16:05:43
ioana5760 ioana5760 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2014
Locație: Romania
Implicit

Cred ca adevarata problema a celor din familia ta e exact ce ai zis, ca e pe jumatate tziganca, si cu asta ai zis totul. Cand auzi de o posibila rudenie cu aceasta etnie la care nu da pe dinafara harnicia si cinstea, te cam trec fiori pe sira spinarii. Isi si imagineaza viitorul: sa devina cuscri, sa vina pe la voi in vizite, intalniri la evenimente de familie .... brrrr. Eu le dau dreptate parintilor, chiar daca ma critica tot forumul de aici. :)
Dar poate te grabesti si tu, nu aveti decat 6 luni de prietenie, stai sa mai vezi cum merge treaba.
Reply With Quote
Vechi 26.01.2016, 17:12:42
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana5760 Vezi mesajul
Cred ca adevarata problema a celor din familia ta e exact ce ai zis, ca e pe jumatate tziganca, si cu asta ai zis totul. Cand auzi de o posibila rudenie cu aceasta etnie la care nu da pe dinafara harnicia si cinstea, te cam trec fiori pe sira spinarii. Isi si imagineaza viitorul: sa devina cuscri, sa vina pe la voi in vizite, intalniri la evenimente de familie .... brrrr. Eu le dau dreptate parintilor, chiar daca ma critica tot forumul de aici. :)
Dar poate te grabesti si tu, nu aveti decat 6 luni de prietenie, stai sa mai vezi cum merge treaba.
Dap, descriere perfecta pentru romi... cum ar fi Ion Voicu sau.. aparent... Charlie Chaplin
Reply With Quote
Vechi 27.01.2016, 07:49:34
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Citat:

Este adevarat ca in general, pe plan social, tiganii au creat si creeaza mari probleme, multi dintre ei fiind implicati in grave activitati infractionale (furturi, talharii, violuri, proxenetism, scandaluri, etc) si este adevarat ca multi din ei nu vor sa munceasca, sunt lenesi, puturosi, nu respecta normele de convietuire sociala, etc.

Insa in cazul de fata, daca dumneavoastra simtiti ceea ce spuneti fata de fata respectiva si reciproc, atunci , indiferent ce spun parintii dumneavoastra, trebuie si este normal sa ramaneti impreuna cu ea.
Ati discutat si aspectele concrete ale acestei relatii- unde veti locui impreuna, cum si unde veti aveea amândoi un serviciu stabil full-time, etc ?
Reply With Quote
Vechi 27.01.2016, 11:00:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Serios? Pe ea ai cunoscut-o? Pe parintii ei? Telepatic, sau cum?

Romani nu sunt prosti, hoti, curvari, nesimtiti, etc?

Judeci superficial? Si altii au sa te judece superficial si ai sa suporti consecintele.

Last edited by AlinB; 27.01.2016 at 11:08:37.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2016, 11:38:41
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
... cautati sa gasiti un serviciu stabil si full-time in domeniul respectiv de activitate.
Si demonul iubirii nu va va mai bantui. Aaaamin!
Reply With Quote
Vechi 27.01.2016, 11:43:05
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Particularitati ale vietii de cuplu in Romania:
http://www.trilulilu.ro/doar-in-roma...ref=home_small
Reply With Quote
Vechi 27.01.2016, 12:30:05
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Si demonul iubirii nu va va mai bantui. Aaaamin!
Eu am zis in sensul ca pentru a va putea intemeia o familie si a locui impreuna cu fata respectiva (in conditiile in care sentimentele reciproce sunt destul de clare si puternice, asa cum a descris initiatorul topicului), trebuie sa va puteti intretine voi doi, si sa nu depindeti financiar de parinti.
Ori pentru asta evident trebuie un serviciu stabil, full-time.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2016, 13:18:16
ioana5760 ioana5760 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2014
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Serios? Pe ea ai cunoscut-o? Pe parintii ei? Telepatic, sau cum?

Romani nu sunt prosti, hoti, curvari, nesimtiti, etc?

Judeci superficial? Si altii au sa te judece superficial si ai sa suporti consecintele.
:) e doar parerea mea, n-am dat cu parul! Dar nici o problema, sa vina toata satra la usa lor ... (sau a dvs daca le tineti partea ...). Prefer sa fiu judecata superficial sau rasista cand e vorba de specia asta si sa suport consecintele :))
Reply With Quote
Vechi 27.01.2016, 13:31:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Le suporti pentru ca acum nu ai parte de ele, dar cand ai sa ai parte de ele (cele ale unei judecati pripite si superficiale, in general) n-ai sa le mai suporti cu atata veselie.

Sau poate cine stie, sa-ti aduci aminte de vorbele de acum, poate au sa te inveseleasca si atunci.

Last edited by AlinB; 27.01.2016 at 13:33:10.
Reply With Quote
Răspunde