![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crestin nu inseamna si prost. Altii in schimb... Dar e ceva mai mult decat prostie, e aplecare spre sinucidere. Intreb si eu asa, cand pe site -ul ala gasesti link -uri catre un site 100% satanis sau indemnuri de genul " invocă-i pe cei 4 Printti Încoronati ai Iadului: Satan, Bael, Astaroth si Azazel." , urma aia de crestin din tine care te mai face sa mai bantui pe aici, nu te face sa-ti pui macar un palid semn de intrebare ca sa nu mai vorbesc de instinctul de conservare?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.01.2016 at 13:02:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Știi cine-i cel mai obiectiv în universul ăsta creat de Dumnezeu?
Dracul, tată! Dracul!
|
||||
|
||||
![]()
Adânc, frate. Bine spus.
|
|||
|
|||
![]()
Serafime taica, tie iti trebuie multa munca fizica, rugaciune si post negru. Din belsug.
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci reconsider ideea a găsi o mănăstire in care să intru,un duhovnic cu care sa fiu compatibil si terminarea studiilor teologice .Alte scapari nu văd .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Marin Sorescu - http://www.versuri-si-creatii.ro/poe...l#.VqtYg1LQ_IU) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Vazusi ca nu-i chiar asa greu?.......:)
P.S. Numa sa renunti la chestia aia cu obiectivitatea... Zau, nu face casa buna cu preotul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Binenteles, sunt unii care zic ca daca faci asta, s-ar putea sa-ti rupi oasele sau sa mori, dar desigur, ei nu pot sti asta cu certitudine, majoritatea o stiu doar din auzite, sunt prejudecati. Tu lasa prejudecatile la o parte si exploreaza ambele posibilitati. Obiectiv. Fara prejudecati.