![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce ti-ai stabilit ca target..Stii ca nu va fi usor sa ajungi acolo dar trebuie..pt ca-i bine pentru tine..Uite,ca sa-ti dau un exemplu concret: acum cativa ani,cand am inceput sa merg la sala,nu reuseam mai mult de 10 min alergat pe banda la viteza moderata(8-9) si la fel si pe stepper...Desi a fost grea adaptarea si-mi venea sa renunt una-doua,am continuat..azi un pic,maine un pic,ziua urmatoare un pic mai mult...De ex incercam in fiecare zi sa-mi depasesc cu un minut performanta din ziua anterioara..uneori reuseam,alteori nu,depinde de starea mea din ziua respectiva...
Ceea ce ma motiva cel mai mult era felul in care ma simteam a doua zi dupa sala..respiram mai usor, nu mai eram asa stresata sau ingrijorata,aveam mai multa incredere in mine si-n fortele proprii..De obicei un succes mic te motiveaza sa lupti si sa crezi ca vei reusesti pt ceva mai mare... Acum reusesc la sala 100 flotari,(sa nu crezi ca-s Arnold Schwarzenegger , le fac in reprize de cate 10),40 min de stepper sau banda de alergat, exercitii cu gantere si cam 200 de abdomene ( tot in reprize)...pt mine a ajuns acum o placere sa merg la sala... Din pacate, datorita orarului, nu pot decat 3-4 zile pe saptamana...Daca as putea, m-as duce in fiecare zi.. Si da, in toata povestea asta, am uitat sa mentionez rolul f important al rugaciunii si relatiei cu Dumnezeu...El m-a ridicat cand am cazut, el mi-a dat putere sa merg la departe. Postul si rugaciunea fac intr-adevar minuni.Si dorinta de a schimba ceva la tine,de a nu te complace in mila...Daca ti s-a inchis o usa, nu inseamna ca nu-i o fereastra deschisa...
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|