![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Rationament in oglinda: la varsta ta atat intelegi tu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine că încă credem in cazane cu oala încinsă si șerpi vorbitori.Una este să interpretezi si alta e sa crezi.
|
|||
|
|||
![]()
Esti generos, situatia este mai drastica in cazul meu: da-mi voie sa-ti spun ca eu mai cred si ca magarita lui Balaam a vorbit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer patologic si trist. Nu am nimic cu magarita dar nu e necesar sa vorbeasca. Dar bine ar fi ca porcii si gainile sa vorbeasca poate ne oprim din ai macelarii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi dau seama ce limite am, mi-a ingaduit Dumnezeu asta, in mila si dragostea Lui. Situatia s-ar putea chiar sa va revolte: magarita cu pricina nu doar ca a vorbit dar a vazut pe Ingerul Domnului, cu sabia scoasa in mana.Nu dati cu nuiaua-n mine, fug din drum, in discutia cu dvs, din acelasi motiv ca si ea :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Sper ca era slow motion,nu?
|
|||
|
|||
![]()
Mai e o magarita care L-a vazut pe Domnul in carne si oase si nu a vorbit, chiar s-a purtat ghici ce, ca un magar. Asa ca... poate e doar o metafora.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e metafora domnisoara. Sfindeaza ratiunea noastra limitata dar la Dumnezeu, care este Atotputernic, totul este cu putinta. Va asigur ca Biserica din care faceti parte nu vede deloc acel episod drept o metafora.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
La cat de sadici suntem, ar trebui scris cu doi de i.
|
|