![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti generos, situatia este mai drastica in cazul meu: da-mi voie sa-ti spun ca eu mai cred si ca magarita lui Balaam a vorbit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer patologic si trist. Nu am nimic cu magarita dar nu e necesar sa vorbeasca. Dar bine ar fi ca porcii si gainile sa vorbeasca poate ne oprim din ai macelarii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi dau seama ce limite am, mi-a ingaduit Dumnezeu asta, in mila si dragostea Lui. Situatia s-ar putea chiar sa va revolte: magarita cu pricina nu doar ca a vorbit dar a vazut pe Ingerul Domnului, cu sabia scoasa in mana.Nu dati cu nuiaua-n mine, fug din drum, in discutia cu dvs, din acelasi motiv ca si ea :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Sper ca era slow motion,nu?
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa nu te simti singur in tristetea ta, uite ca si eu cred acelasi lucru. Mai cred si multe altele asemanatoare...:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu.
Intoleranti vorba aia. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur mult sa aud asta.Citeam azi despre numele Sale din Sfanta Scriptura si semnificatia lor. Unul dintre ele este YAHWEH YIREH. Inseamna ,,Domnul va purta de grija". Este ceea ce va doresc din tot sufletul.
|
|
|||
|
|||
![]()
La cat de sadici suntem, ar trebui scris cu doi de i.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai e o magarita care L-a vazut pe Domnul in carne si oase si nu a vorbit, chiar s-a purtat ghici ce, ca un magar. Asa ca... poate e doar o metafora.
|
|