![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu sustin inspiratia completa, perfecta si indestructibila a Sfintei Scripturi. Sustin clar ca ea contine nu doar scrieri inspirate de Dumnezeu prin Duhul Sfant ci contine inclusiv cuvinte directe, spuse nemijlocit, clare, ale Creatorului cerului si pamantului, consemnate fara greseala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Inclusiv adica printre cele care nu sunt chiar asa?
|
||||
|
||||
![]()
astfel de afirmatie, trebuie dovedita? Poti?
|
||||
|
||||
![]()
Cîteva zeci de probleme ale conceptului de gravitație enumerate aici.
|
||||
|
||||
![]()
Bine zis neînțelegeri. Din cele 20-30 de argumente, cîte ai priceput? Și din ele, pentru cîte ai putea aduce contraargumente?
|
|||
|
|||
![]()
1946? hm :)
Uite aici, explicatia pentru prelegerea (eronata) din deschiderea documentului: Why does air remain a mixture? http://physics.stackexchange.com/que...main-a-mixture Difference in vertical stratification of partial pressure due to gravity http://physics.stackexchange.com/que...due-to-gravity Tu cat ai priceput? :)
|
|||
|
|||
![]()
Pai cred a afirmatia lui trebuie dovedita ... eu am exprimat doar un punct de vedere evident, desi nu stiu daca l-ai inteles :)
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu, Pelerinule.
As vrea sa adaug ca am intalnit de mai multe ori, in variate texte bisericesti, urmatoarea situatie: cei care s-au adincit in pocainta, in despatimire, au marturisit tot mai limpede, pe masura ce avansau, ca Scriptura le devine, in sfarsit, tot mai "adevarata". Au ajuns sa nu se mai indoieasca de nici un cuvant al Bibliei. Traindu-l, pur si simplu. Inaintind in lumea lui;... in lumea Sfintelor Taine ale omului (ale atotomului) si ale Dumnezeirii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|