Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2016, 16:18:17
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
...spectatorul însuși este invitat să facă același exercițiu de atenție răbdătoare precum protagoniștii filmului, ca să-i surprindă adevărul și frumusețea....
..:)
Pai sunt prins cu ale mele!.....:)))
Tocmai s-au ars prizele, nu mai avem parte de beneficiile frigiderului, masinii de spalat etc....:)
Tre sa ma ocup de asta, iar Tudor are maine concert, e prima lui iesire cu violoncelul la intalnirea cu publicul, cu reflectoarele, cu necunoscutul reactiei aprobare/dezaprobare, aplauze ori fluieraturi....:) Am fost la lutier, i-am schimbat calusul si cuiele acordajului etc. etc.
Vezi, asadar, sunt in ipostaza celor din film, care vor sa termine repejor cu toata tarasenia. Cu un verdict definitiv si unanim......:))
Sambata incepe Memorialul Ciocaltea la sah, pentru copii si juniori, vezi asadar cat sunt de ocupat ....:)) Nu mai zic de altele. Apropos, vine bebe acus, mai sunt cateva sapatamani ori zile si noi nu am hotarat numele. Andrei? Nicolae? Vasile?.......:)

Last edited by ahilpterodactil; 24.02.2016 at 16:20:52.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Manastirea Curtea de Arges Florina Opris Intrebari utilizatori 1 18.07.2010 13:26:46
Curtea de Apel - Decizie tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 10 19.02.2009 19:37:55
HRAM la bisericuta din curtea spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Marie S Curi pui Generalitati 2 25.11.2008 23:01:58
Forma bisericii matad Secte si culte 8 15.09.2008 12:10:14