Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2016, 15:40:49
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vai de mine, dar cu alte ocazii aveai atatea certitudini..
Acum nu mai esti sigura, parca parca asa ar fi bine, dar nu se stie..

Vorbesti asta din larga ta experienta juridica sau de facebook?

Si esti tu sigura ca se intampla asta pentru ca se aplica principiul "vinovat pana la proba contrarie", nu?

Serios? Vreau sa vad si eu declaratia asta, unde e?
Ca eu nu stiu vreun copil sa fi dat vreo declaratie publica.

Dar cine ar trebui sa prezinte probe?
Cumva "batausul"?
Nu e nevoie sa ai cine stie ce studii juridice ca sa stii ca pe vremea lui Ceasca, daca umblai pe strada ziua fara un rost, erai legitimat si trimis la munca, daca erai in campul muncii si erai pe strada la ora cand trebuia sa fii la lucru si te vedea politia, se intreba de tine la locul de munca , de ce esti pe strada, etc, deci erai din start vinovat si suspectat de vagabondaj pana la proba contrarie.
In cazul in care cineva e batut, nu ar trebui sa fie obligatoriu sa prezinte dovezi prea multe, e suficient sa spuna ca a fost batut si sa aduci martori care sa ateste, nu ar trebui sa fii nevoit sa aduci certificate pentru ca sa demonstrezi vinovatia batausului. Pana nu esti schilodit sau omorat, politia nu il crede pe respectivul bataus vinovat de ceva. Cunoasteti cazul unei femei omorate de barbatul violent care a facut nenumarate sesizari la politie ca barbatul a amenintat-o cu moartea iar politia nu a facut nimic, nu a investigat nimic, l-a considerat pe tip nevinovat din lipsa de probe. De parca acea femeie s-a pus degeaba sa reclame.

Last edited by aubergine; 26.02.2016 at 15:43:44.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 15:45:08
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Am inteles, tovarasa komisar. Puteti sa imi spuneti numele complet cu patronim cu tot, ca sa ma pot adresa cu respectul cuvenit unei membre active a establishmentului sovietic?
Foarte haios. De parca democratia a dus vreodata la ceva bun.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 15:49:33
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Va rog sa vorbiti in nume personal.
Aceasta mentalitate de vierme va apartine insa luat la nivelul intregii natiuni, sunteti extrem de departe de adevar.
Bine, suntem locul 1 in lume, la ce? E bine in lumea aia utopica a d-voastra?
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 15:49:57
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
In cazul in care cineva e batut, nu ar trebui sa fie obligatoriu sa prezinte dovezi prea multe, e suficient sa spuna ca a fost batut si sa aduci martori care sa ateste, nu ar trebui sa fii nevoit sa aduci certificate
Problema Barnevernetului e nu doar ca examinarile medicale ale copiilor arata impecabil ci si ca NU au niciun martor care sa ateste altceva decat au declarat parintii. Ba dimpotriva martorii sustin familia si chiar autoarea denuntului, doamna director al scolii, cand a auzit ce infamie comite barnevernet, a anuntat ca nu mai are nici un fel de disponibilitate de cooperare cu acea organizatie. Si a refuzat orice contact cu ei.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 15:54:54
Banned

Implicit

Citat:
Doar v-ati gandit la mine si am si aparut
E ilegal sau imoral sa mergi la adunare sau la manifestatii?
Daca nu, va invit la una:
Va multumesc pentru invitatie, sunteti dragut dar o sa zic pas. Nici aici nu incetati cu propaganda. Faceti invitatie colegilor ortodocsi, ei sigur vor veni. Sigur sunt bucurosi ca ati intervenit.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 16:04:07
Senior Member

Implicit

Citat:
Bine, suntem locul 1 in lume, la ce? E bine in lumea aia utopica a d-voastra?
In lumea mea e bine sa nu se idealizeze occidentul Europei si America. Ca altfel ma enervez. Baietii de p-acolo sunt oameni exact la fel ca si noi. Au si ei needucatii si putorile si betivii lor. La greu. Nu ne sunt superiori in nimic. Si in ce priveste economia ii vom ajunge. Curand. Cand a cazut comunismul aveam salariul de 20 de ori mai mic decat un occidental. Astazi e de 4-5 ori mai mic. Se pare ca, daca daca se pastreaza trendul si nu ne vom dezvolta decat in ritm de broasca testoasa, ca pana acum, in 10 ani ne vom alinia si salariile. Cu educatia scolara, asa prosti si curul Europei cum suntem, copiii imigrantilor romani intra in aceeasi clasa cand se muta intr-o tara europeana.
Nu ne sta bine buricul pamantului dar nici curul lui. Sau creada-se cine-o vrea. Eu, nu.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 16:07:02
Banned

Implicit

Citat:
Problema Barnevernetului e nu doar ca examinarile medicale ale copiilor arata impecabil ci si ca NU au niciun martor care sa ateste altceva decat au declarat parintii. Ba dimpotriva martorii sustin familia si chiar autoarea denuntului, doamna director al scolii, cand a auzit ce infamie comite barnevernet, a anuntat ca nu mai are nici un fel de disponibilitate de cooperare cu acea organizatie. Si a refuzat orice contact cu ei.
Si care e explicatia, pentru care i-au luat?
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 16:20:02
Senior Member

Implicit

Barnevernetul au luat toti cei cinci copii EXCLUSIV pe marturia copiilor. Trei dintre copii au declarat ca au fost batuti de parinti si ca tatal, intr-o imprejurare, "l-a scuturat pe bebelus ca pe o carpa". Macar ca parintii au recunoscut ca au administrat copiilor disciplinarea fizica usoara, au respins interpretarea copilului in ce priveste bebelusul si si-au aratat disponibilitatea de cooperare cu barnevernetul, organizatia a dispus ridicarea in regim de urgenta a tuturor copiilor si plasarea lor in TREI familii diferite. Adica bataie de joc si cinism.

De ce au facut-o? Pentru ca asa sunt obisnuiti. Pentru ca au spate asigurat si nu se tem de consecinte. Pentru ca la mijloc sunt multi bani. Si un sistem putred. Nu e chiar asa de neprihanit incat sa cascam ochii mari de admiratie.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 16:28:28
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
Cunoasteti cazul unei femei omorate de barbatul violent care a facut nenumarate sesizari la politie ca barbatul a amenintat-o cu moartea iar politia nu a facut nimic, nu a investigat nimic, l-a considerat pe tip nevinovat din lipsa de probe. De parca acea femeie s-a pus degeaba sa reclame.
Him... Ar mai fi o nuanta, cel putin, pe care incerc s-o sugerez aici.
Uite, in urma cu ceva vreme, cand aveam necazuri mari in familie si ma apucasem vartos de baut (nu discut acum daca aveam necazuri ca beam sau viteversa...:)), s-a intamplat odata ca mi-am iesit cumplit din fire si am batut-o pe muiere. Nu cine stie ce, dar ceva palme i-am tras si a ramas cu niste vanatai. Furios la culme, i-am zis in timpul nebuniei mele coleroase ca o omor daca mai face cutare si cutare lucru (de exemplu daca mai face toata ziua ciorba la telefon cu sorusa). Prostii desigur, pe care nu mi le-am recunoscut mie insumi mai tarziu, dar faptul era fapt. Iar nevasta-mea, care nu era invatata cu iesiri din astea, s-a speriat. A sunat si la Salvare si la Politie. Nu mai stia nici ea ce sa faca, era speriata rau.
Ei bine, cand am ajuns la Politie, am marturisit tot ce facusem ba chiar le-am mai dat niste amanunte pe care, din pudoare ori din amnezia spaimei, sotia le omisese. Ma asteptam s-o zbarcesc rau, numai ca politistii au considerat ca mai degraba e cazul sa avem cateva zile de pauza si reflectie, apoi de discutii asistate de un intermediar etc. Una peste alta, ei nu au intervenit ca sa sanctioneze, ci au facut ceva ca sa trecem peste criza.
Si am trecut, intre timp avem inca doi copii si, desigur, trecem prin alte crize, ca orice familie de oameni vii.

Deci se poate si altfel, daca e oarece participare cu bunavointa si cu un strop de jertfire de sine.
Sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca daca omul acela a ajuns chiar sa isi omoare nevasta, apai autorul moral al crimei s-ar putea sa fie si ea. In buna masura ea insasi si-a impins soarta in mizeria careia au pierit cel putin doi oameni: ea si ucigasul.
Nu stau acum sa detaliez, scrie in toate cartile bune cum vine asta...
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 16:40:23
Banned

Implicit

Citat:
In lumea mea e bine sa nu se idealizeze occidentul Europei si America. Ca altfel ma enervez. Baietii de p-acolo sunt oameni exact la fel ca si noi. Au si ei needucatii si putorile si betivii lor. La greu. Nu ne sunt superiori in nimic. Si in ce priveste economia ii vom ajunge. Curand. Cand a cazut comunismul aveam salariul de 20 de ori mai mic decat un occidental. Astazi e de 4-5 ori mai mic. Se pare ca, daca daca se pastreaza trendul si nu ne vom dezvolta decat in ritm de broasca testoasa, ca pana acum, in 10 ani ne vom alinia si salariile. Cu educatia scolara, asa prosti si curul Europei cum suntem, copiii imigrantilor romani intra in aceeasi clasa cand se muta intr-o tara europeana.
Nu ne sta bine buricul pamantului dar nici curul lui. Sau creada-se cine-o vrea. Eu, nu.
Nici sa idealizam, dar nici sa infieram, sa mintim, doar pentru ca unul de-ai nostri a patit-o.
Trebuie sa fim obiectivi, la halul de bataie care se da in Romania, nu avem dreptul sa ridicam capul si sa ii infieram pe aia, care iau copiii. Ca doar au un tratament de o mie de ori mai bun decat tratamentul romanesc. Daca ai bani si o conceptie sanatoasa, esti in mod clar superior. Despre penticostalii norvegieni, care nu v-au sustinut teoria, si care nu isi bat copiii,ce aveti sa ne spuneti?
In 10 ani? Ce optimist sunteti! Pana atunci putem fi si morti! Nu cred ca mai apucam in viata asta.
Asa va invata la biserica? Ca romanii sunt cei mai tari? Si atunci de ce plecati cu miile in strainatate? Daca e asa de bine in tara?
Reply With Quote
Răspunde