![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oare poți să-mi arăți cum în familiile de sub lit. e., bătaia a contribuit pozitiv la sfințenia membrilor ? În fine, am înțeles (cred) că bătaia în familie nu poate fi cuantificată d.p.d.v. moral (câtă vreme vorbim despre bătaia copiilor; îți amintesc că și bătaia aplicată soției de căre soț a fost bună parte din istorie acceptată societal); dar haide să vedem dacă alte comportamente pot fi cuantificate. Ce zici ? De pildă: abuzul sexual asupra copiilor. Suntem și aici în aceeași zonă de ambiguitate, sau ne îngădui nouă, celor cu hârtia și pana și rigla și șublerul, să trasăm o linie și să spunem: până aici ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|