![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce vrei sa zici ca implicatiile sunt mai mici daca stai in concubinaj si deja ai 2 copii in 3 ani? Care este diferenta? Daca ai deja copii cu o femeie si locuiesti cu ea, nu mai esti liber; nu te mai poti numi burlac. O mica corectie: treadul se refera la baieti crestini,adica aia care isi cauta o sotie si se casatoresc(daca si unde se poate chiar virgini); barbatii crestini (care or fi aia)nu tolereaza concubinajul si nici nu-l aleg ca solutie pt un viitor ideal.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Yasmina, ai dreptate. Dar dupa cum am zis, un copil ar schimba situatia. Eu respect casatoria si cine reuseste sa fie curat are respectul meu. Realitatea e mult mai diferita. Eu sper intr-o zi sa ma casatoresc si sa am familie, dar am felul meu de a fi precaut. Am prieteni care s-au casatorit si am fost la slujba religioasa cu lacrimi in ochi. Insa cei care s-au casatorit si pot sa zic ca au o legatura puternica, stabila si onesta, au stat cativa ani buni in concubinaj.
|
|
||||
|
||||
![]()
ce sa faci...tot raul spre bine
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine ar fi sa nu traiesti in curvie,amagindu-te ca numai asa poti evita un eventual divort. Chiar ,ce se urmareste pe perioada concubinajului caci sincer nu am inteles acest aspect niciodata. Atractia fizica exista in fiecare dintre noi ca instinct de reproducere ,de ce ar disparea dupa casatorie? Un raspuns ar fi ca atractia fizica nu este capitala intr-o uniune pe cand alte caracteristici sunt,adica in mod concret atractia fizica trebuie sa vina la pachet cu lucruri importante sau lucrurile importante din constitutia individului sa fie imbracate intr-un ambalaj placut. Fara consistenta , ambalajul nu te satura . Exista si barbati care divorteaza din cauza celulitei nevestei dar cei mai multi divorteaza pt ca este nesuferita, a devenit asa.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|