![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nimic nu e intamplator. Citeste viata Sfantului Teofil cel Nebun pentru Hristos si atunci parintii tai iti vor parea ingerasi. Acorda-i mai multa importanta lui Dumnezeu. Daca acum au 75 de ani, nu se stie cat vor mai trai. Roaga-te si pentru ei si pentru verisoara ta. Pe de alta parte, la varsta aceasta, batranii sunt usor de influențat. |
|
|
|||
|
|||
|
Problema de fapt nu e verisoara ta, ci cum sa-ti ierti parintii..
Daca nu i-ar da bani verisoarei, situatia ar fi suportabila, dar rana tot acolo, conflictul asta de interese exista ca sa-ti aduca aminte ca ai niste probleme de rezolvat.
|
||||
|
||||
|
Curios, sunt de acord cu Alin.
În plus, bucură-te de faptul ca ai tai își construiesc palat în cer, și nu te întrista ca aici cheltuie din ce nu e al lor...
|
||||
|
||||
|
Mda,pai conform comportamentului parintilor mei ,ar trebui sa-i neglijez pe ei ,cu nevoile lor si sa-mi aleg sa sponsorizez alte rude sau oameni straini.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
O femeie a suferit o paguba foarte mare si s-a dus apoi la un mare duhovnic sa-si spuna oful. Parintele i-a spus ca i s-a intamplat asa din cauza unui avort. Cu banii respectivi ar fi trebuit sa-si creasca pruncul avortat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Te crezi vazatoare cu duhul?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu am de suferit pt ca as fi facut ceva ingrozitor? Verisoara? Cine se identifica cu femeia care a facut avortul,ca nu pricep? Cu ajutorul Domnului eu nu ajuns pana acolo cat despre viata intima a rudelor nu ma pot pronunta...ca d'aia este intima.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Draga Yasmina,
desi nitel cam abrupt, Dr. Mihnea Dragomir a sugerat o cheie de interpretare care mi se pare, din cate inteleg deocamdata, apropiata de tine. Ai meditat la text? Pe de alta parte, iarta-ma de cugetare, imi trecu prin minte ca parintilor tai le-o fi dor de tine si, pe acest fundal, si-or fi gasit un copil surogat, unul aflat ceva mai aproape, la indemana... Ba chiar or fi infantilizat-o nitel pe verisoara deja cam infantila, crezind ca astfel isi arata iubirea.... Ce zic si io, da nu-i musai sa iei in seama: oare n-ar sta in puterea bunavointei tale sa lasi de-o parte ciudateniile alor tai si sa te centrezi pe ale voastre, adica pe ce va sa fie copilul si parintii? Inteleg ca dansii sunt varstnici, Dumnezeu stie cat or mai avea de trait: ce-ar fi sa te concentrezi asupra imbunatatirii relatiei dintre voi, acum cat sunteti cu totii in viata? Ce-ar fi sa ii rasfeti un pic si sa ii rogi sa te rasfete si ei pe tine? Cum anume? Nu stiu. Tu si ai tai stiti cel mai bine treburile astea sau puteti descoperi impreuna!....:) Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat: