![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In plus nu ne ducem sa agatam, eu personal ce discutii am cu antrenorul sau cu persoanele cunoscute de la sala se invart toate in jurul exercitiiilor.Atat.Si bineinteles mai sunt si cunostinte femei cu care mai discut una alta, mancare, copii, scoala. Fara flirturi,iesiri la cafea sau altceva...Cine ma intreaba si vrea sa stie ii spun""Da.Sunt maritata si am doi copii".Punct.Am ani de cand vin la sala si-mi vad de exercitiile mele si niciodata n-am avut propuneri de nici un gen.Asta pentru ca nu dau ocazia.Mai mult decat "o amicitie de sala", un "salut" si "ce mai faci", eventual o discutie despre sport cu cunostintele mai vechi, nu exista. Sunt o gramada de femei care vin la sala..si mai plinute si mai ok..altele care au ramas cu kg dupa nastere si vor sa-si revina la starea de dinainte.Toate vrem sa ispitim? Multe dintre noi avem si servici..ce sa facem..luam sapa si grebla si plecam cu ele la servici?:) Am inteles ce vrei sa spui..cunosc tipul de femeie descris de tine..dar nu suntem toate la fel...Tu ai o chestie cu corporatista insetata de putere, manipulatoare de barbati si avida de bani.Eu personal nu ma regasesc in tipologia asta.. Imi pare rau sincer rau ca gandesti asa, si ca datorita unei/unor experiente neplacute din viata ta, ne bagi pe toate in aceeasi oala.. Citat:
Citat:
Citat:
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine mai tine post negru?! | Daniel_7 | Generalitati | 55 | 09.02.2018 17:29:45 |
post negru | tigruta25 | Generalitati | 20 | 14.09.2014 01:38:17 |
Postul negru | bogdanc | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 20 | 04.05.2013 15:39:27 |
post negru | cristina mioara | Generalitati | 28 | 29.07.2011 13:40:19 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
|