![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
....dactil:
Acum am vazut mesajul tau. Eu vad echilibrul altfel, ca o balanta. Este si acesta foarte greu de mentinut si foarte influentabil. Daca nu sunt egale cantitatile de pe platane, nu mai este echilibru. Daca pe un platan pui numai vegetale, si pe celalalt nimic, nu este echilibru. Nici invers. Daca insa pui cantitati bine cantarite pe ambele platane se realizazea echilibrul. Ei postul, sau veganismul in general inseamna un platan plin si altul gol (ca nu se mananca produse animale). Da? Balanta se prabuseste. Aici nu este vorba de gustul fiecaruia, ci mai degraba de necesitatile organismului. Si inca ceva: echilibrul acesta este foarte instabil la fiecare om si consta in alte cantitati. Lipsesc anumite minerale, pica echilibrul. Mananci prea mult din anumite lucruri, iar se pierde. Fiecare om se straduie sa-si tina un echilibru (in toate, nu numai in alimentatie). Nu-l are, sau il pierde se simte rau, se prabuseste. Unul face criza de diabet (hipoglicemie), altul de anemie, altul de calciu (spasmofilie) etc. Altuia ii fac rau anumite produse si trebuie sa le consume in cantitati f. mici sau deloc (fie ele lapte, paine, legume sau fructe). Iar tu stii cel mai bine despre un alt fel de echilibru - acela psihic. Nu ti-l mai explic. Eu nu stiu pentru ce va tot razboiti cu mine, de parca as scrie cine stie ce chestii cumplite. Fiecare ar trebui sa vorbeasca pentru sine. Eu am mai spus si mai spun o data cum arata la mine echilibrul: postesc si mi se face rau. Si data viitoare o fac din nou. Am niste probleme de sanatate din nastere. Daca nu am echilibru alimentar nu-l am nici pe cel din organism. Simplu. De aceea eu vorbesc in cunostinta de cauza si pentru ca sa nu le fie si altora rau ca mie.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 15.05.2016 at 12:29:15. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine mai tine post negru?! | Daniel_7 | Generalitati | 55 | 09.02.2018 17:29:45 |
post negru | tigruta25 | Generalitati | 20 | 14.09.2014 01:38:17 |
Postul negru | bogdanc | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 20 | 04.05.2013 15:39:27 |
post negru | cristina mioara | Generalitati | 28 | 29.07.2011 13:40:19 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
|