![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ce sa-i cumpere? cioco? ? Ceva imi spune ca nu ati citit bine,mai cititi o data. Nu de ciocolata si alte atentii normale era vorba,ci de poezii,poeme,imnuri,ode si alte formalitati de exaltare a orgoliului preotesei.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Daca cineva iti spune "ai facut un lucru buna" depinde de tine daca o iei ca pe o confirmare de materializare a bunelor intentii sau o dai in fuduleala.
De obicei, in fudulie pica cei care sunt laudati pe nedrept. Aia care sunt laudati pe buna dreptate stiu cel mai bine cat efort le-a luat sa ajunga acolo, efort care, facut in numele altora de fapt, de cele mai multe ori subtiaza substantial orgoliul personal.
|
|||
|
|||
|
O discutie frumoasa. Mi-a amintit cat de mult conteaza lucrurile facute cu suflet, chiar si intr-un restaurant.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 20:25:22 |
| Sfântul Ioan Botezătorul, îndemn la viață curată | NECTARIE | Generalitati | 0 | 03.01.2011 15:29:47 |
| Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! | mihailt | Nunta | 23 | 02.11.2010 22:03:03 |
| campania pt o biserica curata initiata de webmaste | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 08.03.2008 23:00:11 |
| Casnicie curata | nicoleta34 | Nunta | 35 | 03.07.2007 22:53:44 |
|
|