![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Deci pe cine să admir dintre politicienii creștini dacă nu văd în viața de zi cu zi pe alticneva la fel de puternic și de măreț așa ca ea, lăsîndu-se arsă pe rug zi de zi pe toate televiziunile și în toate instanțele și luptînd pînă la capăt fără trădare? Cum crezi tu că ți-aș putea urma sfatul prin care îmi ceri: să nu o văd ca pe o sfîntă ci ca pe o păcătoasă și să-mi placă de ea pentru asta și nu pentru credința și lupta ei cea dreaptă? Deci pînă la urmă îmi dai citate din Hristos și mă înveți să fac pe dos? Iar îți bați joc de mine și mă ispitești ca să mă crezi vsovivi? Vezi că și ispitotorul păcătuiește împreună cu cel ce cade în păcat. De data asta ai scăpat căci n-am cum să-ți urmez sfatul dar păcatul ispitei tale rămîne dacă persiști. Citat:
Practic prin mesaj și prin slogan și prin campanie ea a scos la lumină acest nărav ascuns al masculilor hulitori și violatori care atunci cînd văd o fată mai drăguță zic de ea: ''ce bună e asta... (bună de viol)'', asumîndu-și această scoatere la lumină, osîndind năravul pe față și răbdînd în același timp și tot oprobiul public scontat al interpretării nedrepte a sloganului de către marii ipocriți: fie adversarii politici fie tineretul desfrînat și corupt, răbdînd cot la cot cu ei. Deci prin campania asta electorală ea a împușcat 3 iepuri deodată, masculii violatori și josnici, tineri și bătrîni, ipocriții care osîndeau dar care sunt primii care așa privesc violînd orice fată, precum și învingerea fricii prin răbdarea oprobiului public. Deci iată că a lucrat ca o sfîntă ÎNȚELEAPTĂ și nu degeaba are un asemenea nume bun: Elena Gabriela pe care l-a cinstit căci a făcut dreptate și curățenie și mîntuire în popor din moment ce și tu și alții ca tine iată că îți osîndești propria ta poftă a ochiului din pricina ei ca nu cumva să cazi în trufia ''vieții''. Deci iată că și-a asumat nu stîrnirea poftei cum crezi tu de la propagandă căci atunci se făcea dansatoare de bordel sau artistă de filme sexis sau cîntăreață cu videoclipuri senzuale ci ea și-a asumat lupta antipăcat și anticorupție adică ne-a informat că dacă va fi aleasă va continua în mod neipocrit lupta președintelui Băsescu! Citat:
continuarea mai sus și mai jos. Last edited by Trimisul; 30.06.2016 at 18:11:39. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|