![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma rog, ca nimeni nu a bagat asta in seama la momentul ala, si ca restul crestinismului rasaritean a continuat sa stea cu ei la acelasi potir, si sa le primeasca calugarii timp de decenii si secole dupa asta, si culmea, intr-o dulce ironie care sunt sigur ca face parte din simbolistica divina, fix in zonele(Rusia, Munte Athos, parti din Orientul Mijlociu) care se bat cele mai mult in piept ca mai bine mor decat sa aiba ceva de-a face cu Vaticanul, ma face sa zambesc. Citat:
Chiar saptamana viitoare o sa ma duc sa marturisesc asta IPS Eva Brunne.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Serios acum, hai să nu mai inflamăm spiritele. Cum am zis într-o postare anterioară, și Cătă, și tu, și Alin și P&C și CristianR, etc., sînteți oameni valoroși, fiecare o ființă irepetabilă. Soluția este stabilirea unor întîlniri periodice. Atunci ne vom reumaniza relațiile unora cu alții. Ar fi chiar fain să plecăm cu toții prieteni de la ieșeală, după ce vă bag sub masă pe tine, pe Cătă și pe Alin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În 1054, la 16 iulie, orele 00.00, toți popii din Apus au pierdut Harul. Țăranul Jaques dintr-un sat din fundul Franței, în 15 iulie era creștin, și dacă mergea la popa să se împărtășească, să se spovedească, putea primi Tainele. A doua zi, țeapă. Țăranul Jaques nu mai e creștin, ci eretic, popa din sat, cu atât mai mult, la revedere spovedanie, la revedere împărtășanie.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:)))))))))))))))))))))))))))))))) Da, știu, mă infantilzez în reacții pe zi ce trece. Dar dacă pot să aduc zîmbete și pace între frați, de ce nu? |
|
||||
|
||||
![]()
Trist, nu?
Dar nu mai puțin adevărat.
|
||||
|
||||
![]()
Da, e trist că unii pot gândi așa creștinismul, și e trist că Îl pot gândi așa pe Dumnezeu.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
https://en.wikipedia.org/wiki/Eva_Brunne Si desigur, e mai liberala social decat Remus Cernea. Reprezinta tot ceea ce e gresit cu crestinismul astazi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Banuiam ca este o japita de episcopita lu' dracu', corecta pulitic pina in adincul atroficelor ei de baba spalacita, dar imi fu lene sa caut. Nu faptul ca e lesby e problema; asa, toti sintem pacatosi, fie secsual, fie dogmatic, fie cu pacate "mici/obisnuite", dar...ea scuipa programatic si constient pe tot ce este crestinism real. Adica se leapada de Dumnezeu. Ce sa ii faci, asta e crestinismul (!!!!!!!) apusean. Insa nu inseamna ca "noi" sintem mai breji. "Cine crede ca sta, sa ia aminte sa nu cada". La noi avorturi, la rusi betii si filetism imperial, etc. E "bine", e tare "bine"! |
|